Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mit tettetek volna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit tettetek volna ilyen szituációban? /F

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nemrég a barátnőmet egy buliban hirtelen nem várt módon lesmárolta egy srác.

Rögtön el is mondta nekem a barátnőm, illetve van egy videó is ahol látszik az egész jelenet, ezt is megmutatta nekem a barátnőm.

Az volt rajta, hogy háttal állt a csávónak a barátnőm, aztán megfogta a csávó hátulról a vállát és megsimogatta, a barátnőm pedig erre meglepődve hátrafordult, aztán a csávó nagyon hirtelen elkapta, megfogta a fejét egyik kézzel, a másikkal a derekát, és picit nyomta közben a falhoz, és lesmárolta, a barátnőm fején kicsit az ijedtség látszott, mert hirtelen érte a dolog. A videón látszik hogy kb 10 másodpercig csókolja, közben a barátnőm próbált semleges maradni és nem ért hozzá pl a kezével a csávóhoz, csak a vállát ütögette, hogy fejezze be, mert nem tudott kiszabadulni.

Mondta a barátnőm, hogy hirtelen azt se tudta hogy mi van, emellett sokkot is kapott hirtelen hogy valaki csak úgy lesmárolja.

Ti mit tettetek volna ilyen helyzetben, hogyan szabadultok ki ilyen csókból ahol falhoz nyomnak?

Kívülről nézve szenvedélyesnek tűnt a csávó, nem pedig erőszakosnak, így a többiek azt hitték csak flörtölnek, ezért nem is szóltak semmit.

2022. jún. 7. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Háromféle lehetőség van ilyen helyzetben. Három különböző habitusú embernek.

Az egyik él a lehetőséggel, visszacsókol, és élvezi a pillanatot

A másik csak néz ki a fejéből, mert olyan a reakció ideje, mint egy lelőtt őznek

A harmadik azonnal támad. Eltol, tökönrúg, stb

A barátnőd a tipikus lelőtt őz…

2022. jún. 7. 08:56
 2/6 anonim ***** válasza:
S Te mit tettél, adtál egy maflást a srácnak?
2022. jún. 7. 09:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a lány helyében biztosan megpofoztam volna a srácot, ez nettó bunkóság! :(
2022. jún. 7. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az 1# és írta...
2022. jún. 7. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem pedig erőszakosnak.

Már elnézést, de hogyha egy idegen az akaratom ellenére a falhoz szorít és lefogja a fejem, az messze nem szenvedélyes, hanem erőszakos brom.

Mit tettem volna? Hát közben nyilván semmit, mert nem engedi, aztán válaszul vszeg betörtem volna az orrát (járok önvédelmire, tudok jól ütni).

2022. jún. 8. 17:52
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 erőszakos, de a külső szemlélők nem tudták hogy beleegyezés nélkül csinálja ezt, erre értettem.
2022. jún. 8. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!