Volt-e már veletek olyan helyzet v szituáció mikor tettétek a dolgotokat, és "valami" eltéritett benneteket?
jó, egy példa ami nem a sajátom: pl: szokásos útvonalon autózol munkába menet, valamiért hazafelé más útvonalon mész haza, de az okát nem tudod.
Éppen baleset történik aminek részese vagy...
ilyenre gondoltam...
éled a mindennapi életedet, csinálod a szokásos dolgaidat, de valaki, valamiért megváltoztatja a terveidet és történik veledd valami, ami okkal történik.
-másik példa- repülővel utaznál, de éppen lekésed a repülőt, "egyéb okok" miatt.. utólag megtudod a repülő lezuhant...
stb...
Én nagyjából értem. A kérdező olyan esetekre kíváncsi, mikor egy szokásos cselekedetet hirtelen megszakítasz/máshogy csinálod, és ezzel megúszol valamilyen katasztrófát. És a kérdező azt kérdezi, hogy mi az a valami ami miatt máshogy cselekedtél.
Kedves Kérdező!
Ahogy én tapasztaltam ez két féle dolog lehet.
1. Megérzés
Volt már, hogy támadt egy megérzésem, hogy most más merre kéne mennem/be kéne fejeznem egy dolog csinálását, és utána kiderült hogy milyen jó, hogy hallgattam a megérzésre.
2. Valaki(k) miatt
Vagy azért, mert valaki másnak volt megérzése velem kapcsolatban, vagy mondjuk valaki tudta nélkül megváltoztatja a döntésem: például találkozok valakivel az utcán, és elkezdünk együtt sétálni valamerre másfelé, mint eredetileg terveztem, és ezzel megúszok valami rossz dolgot.
Konkrét példa:
Autóban ültünk, rokon hívott, hogy ugorjunk be hozzá valamiért, úgyhogy mi felé indultunk el és nem az eredeti úticél irányába, és megúsztunk egy karambolt - legalábbis a látványát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!