Éreztél már leírhatatlan érzelmet? Milyen szituációban?
Én röviden: Elkezdtem összerakni az életemet, és teljesen feleljtettem a délutáni filmezéseket, a céltalan netezgetést, a "csak összeülünk sörözni" találkozókat, és így tovább. Gyorsabban akarom elérni a céljaimat, és jobban is érzem így magam, mindennel 10x hamarabb leszek kész mint a korábbi énem. Viszont ha találkozok egy barátommal, imserősömmel, és látom a tőlük megszokott dolgokat: megszokásból átpörgetik a telefont, mesélik, hogy megnéztek egy fél sorozatot egy nap alatt, meg effélék, akkor valami olyat érzek, hogy "mindjárt szétrobbanok". Nem harag, köze sincs a feszültséghez ennek az érzésnek (akármennyire paradox is), leginkább valami elképesztően intenzív semleges dolog, ami olyan, mintha mozgásra, beszédre, cselekvésre kényszerítene. Ezért nem is nagyon húzódik hosszúra egy ilyen találkozóm sem, de szerencsére ezt nem vették észre, nem görcsölök.
Ez az én esetem, erről jutott eszembe a kérdés. Nektek mik voltak, milyen helyzetben?
Igazából teljes bizonyossággal állíthatom hogy semmi gondom nincs. Korábban volt, de mikor elhatároztam hogy összeszedem magamat, egytől-egyig minden gondomtól és bajomtól megszabadultam. Nagyon jól érzem magam testileg is, lelkileg is. Nyilván mindenkinek van valami a tudatalattijában ami a tetteit magyarázza, így nekem is, de arról sejtelmem sincs. Viszont tudatos problémát nem hagytam az életemben.
Erre gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!