Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám visszafordítani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám visszafordítani ezt a folyamatot? Gyorstüzelő leszek?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja jöttem össze a barátnőmmel, akivel isteni a szex. A lényeg, hogy az első hetekben (is) rengeteget dugtunk. És az volt, hogy bármeddig bírtam, sőt, még a végén megkellett dolgozzon szájjal is, hogy eltudjak élvezni, akár egy órát is bírtam döngetni. Ő pedig imádta, hogy többször hatalmas orgazmusa volt közben. Most egyre szerelmesebb vagyok én is bele, és egyre szorosabb a kötelék. És az utóbbi alkalmakkor azt tapasztaltam, hogy behatolás után már néhány lökés után kap el az ingeer, hogy el kell élvezzek. Még vissza tudom tartani, de félek hogy rosszabb lesz és akkor már nem tudom úgy megdugni, ahogy az elején megszokta. Ez mitől van? 26f

2022. jún. 5. 12:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nos, egy kis update: elég hullámzó azóta a dolog, de azóta mindig oda kell figyeljek, hogy ne spricceljek túl hamar, több kevesebb sikerrel. Az utóbbi hetekben viszont egyre rosszabb, már behatolásnál azt érzem, hogy azonnal elsülök, alig tudom visszatartani. De sokszor ilyen 2-3 perc max az egész behatolás, és végem. És egyre laposabb a szex. Olyan most, mint 18 éves koromban, nem tudom kontrollálni szinte semennyire, nem tudom mivan velem.
2022. dec. 10. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!