Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehetne ezt visszafordí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt visszafordítani?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött, hogy a párom nagyon szex mániás és mivel tudja, hogy az én puncim hamar megfájdul ezért kéri sokszor csak azt, hogy szájjal csináljam neki. Egy idő után ez annyira random és rendszeres lett, hogy már úgy éreztem magam, hogy csak ezért kellek neki. Jeleztem neki, hogy nekem ez sok, én nem szexbaba vagyok, hogy gondol egyet és már mehet is és addig kéri ameddig nem csinálom. Szóltam neki, egy rövid ideig változtatott, egy pár napig egyáltalán nem kérte. Eltelt egy kis idő és újra rászokott arra, hogy telefonnyomkodás közben egyszer csak eszébe jut és csináljam, csináljam. Ekkor már eljutottam arra a pontra, hogy nem csinálom szívesen. Megint változtatott egy kis időre. Immáron 3x szóltam neki, hogy ez így nincs rendben. Megértette.

Viszont mostanára eljutottam addig, hogy nincs kedvem a szexhez sem. Az orálhoz meg kifejezetten nincs. Ha lehet így mondani kissé megutáltam. Sokszor ha megpuszil is fordulok tovább, nehogy eszébe jusson megint, mert utána én érzem magam rosszul, ha elutasítom.

2021. aug. 30. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóltál neki, kérted, tudja hogy nem jó neked lesz.rta. Ezen nincs mit ragozni, önző pöts minden nap pazarlás az életedből amit már vele töltesz, mélyebbre és mélyebbre lök egy érzelmi gödörbe az önbecsülésed, önértékelésed rombolva.
2021. aug. 30. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
"az én puncim hamar megfájdul " Azért ennek utána kellene nézni/nézetni mert ez nem normális dolog, hogy a szextöl fájjon! Lehet, hogy csak annyi van mögötte, hogy mások az igényeitek?
2021. aug. 30. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Gyász vagy szimplán, de majd a pasid is rájönn aztán úgy is megtalálja a boldogságot másnál ha te nem adod meg!
2021. aug. 30. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

3

Életedben nem volt dolgod nővel, akkor ne oszd az észt.

Kérdező,

Te alakítottad ki magadnak a "szexbaba" státuszt.

Telefonnyomkodás közben leszopod .... szerinted akkor mi vagy? Egy kapcsolatban mindenk8nek opyan státusza van amit kiharcol magának.

A pasid egy önző pöcs aki semmibe vesz .... mert megteheti.

Gomdolkodj el rajta ... mért becsüljön ha te se becsülöd magad?

2021. aug. 30. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Beszarok.... pasiként mondom, hogy totál megalázó ez a helyzet , ráadásul a jövődre nézve se frankó, mert előbb utóbb úgy is szakítotok csak az a kérdés meddig húzzátok... és utána a következő kapcsolatodban is benned lesz ez a szexualitással, meg orál szexxel kapcsolatos ellenszenv.
2021. aug. 30. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
44%
Szarrá öli benned a libidót. Ezért van ennyi leszbi mert ilyen pöcs pasik vannak.
2021. aug. 30. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Először is, érdemes lenne egy normális nőgyógyászhoz menni a fájdalmakkal. Engem 3 állami küldött el, hogy semmi bajom, a negyedik alkalommal elmentem magánba, egyből megfejtette.

De ettől függetlenül még téged nem szeret a barátod, hanem kihasznál. Állj a sarkadra, mert guminőnek kezel, amiért mindnent megteszel. Tulajdonképpen mint egy ingyen prosti, kielégíted, és kész pedig ennél jobbra érdemelsz! Egy ilyen kapcsolat teljesen 0ra viszi a libidót, tudom, tapasztaltam.

2021. aug. 31. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!