Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokban a kapcsolatokban, ahol ennyire nincs szex, hogy bírjátok?
Sajnos lassan másfél éve nálunk sincs szex. A maszturbálás kicsit segít levezetni a feszültséget, de az érintése, és a teste illata hiányzik nagyon.
Bármikor megcsalhatnám, de nem teszem. A gyerekünknek kell egy apaminta.
Egyébként ő is szeret engem, de a szülés után már valamiért nem engedett közeledni. Valamiért neki nem hiányzik a szex.
"Mármint, aki még szereti a párját. Az itteni kérdésekből ez jön le legalábbis, hogy az egyik fél még szereti, a másik már nem."
Az sem ritka, hogy mindkét fél szereti egymást, csak inkább már úgy, mint nagyon közeli családtagok, nem pedig mint nő és férfi.
Én szetetem a párom és tudom, hogy ő szereti a szexet ezért, ha nincs is olyan hú, de nagy kedvem, csak erőt veszek magamon és szexelek vele ami utólag már nekem is jó.
Ezzel az a baj minnél tovább nincs szex annál inkább nem is kívánom, ha meg van akkor én is gyakrabban akarom.
Az aki nem fekszik le a férjével az nem is szereti, mert akit szeretsz annak az érzéseit nem szarod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!