Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ennyire fèltékeny? A múltban egy laza felfogású 40 éves elvált nő volt, laza kapcsolatokkal.
4 éve vagyunk együtt. Amikor megismerkedtünk laza kapcsolatot akart kötöttségek nélkül.
Nekem ez nem megy. Vagy mindent beleteszek egy kapcsolatba vagy semmit, plusz az érzelmi oldal is kell a jó szexhez. Eddig is csak komoly, érzelmi alapon működő, hosszú tàvú kapcsolataim voltak.
Neki a válás után csak laza. Nős pasik, alkalmi, és pár hónapos kötetlen.
Korábban is előfordultak, de az utóbbi másfél évben folyamatosak a féltékenységi jelenetek. Elég ha egy nővel váltok pár mondatot, pld az üzletben az eladóval, vagy megnézek egy nőt az utcàn, vagy ha a munkatársnőmmel megbeszélem a problémáit. Szóval aki nőnenű, abban potenciàlis vetélytársat làt és agresszív lesz és egyböl robban.
Eszembe sem jut hogy megcsaljam, utálok hazudni és becsapni embereket. Soha nem csaltam meg senkit. Ha nem működött akkor szakítottam.
A kérdés az hogy ha valaki a múltban ennyire laza volt és nem számított még az sem hogy ő harmadik egy kapcsolatban, akkor most mèrt ilyen féltékeny? Mért akar ennyire bírtokolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!