Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a legmegalázóbb, legundorítóbb, legbetegebb dolog amit megtettetek egy lánnyal szex terén?
Figyelt kérdés
Itt az alkalom, hogy elmeséljétek, hogy bántatok el vele.2022. jún. 2. 20:22
1/22 anonim válasza:
Hagytam,hogy neki orgazmus nélkül abbahagyjuk az aktust.
2/22 anonim válasza:
anál után szaros volt a farkam és letakarítattam vele a szájával
3/22 anonim válasza:
Megcsaltam. That's all.
De nem aláztam meg, mert mai napig nem tudja. Ő volt az egyetlen akihez hűtlen voltam. Aztán pár nappal később szakítottam is vele (higgadtan, normális hangvétellel)
4/22 anonim válasza:
Szia!
Mi ez a kérdés? Akarod tudni te vagy-e a csúcstartó aljasságban?
Miért nem inkább a közúti elsősegélynyújtások eddigi számával versenyzel? 😓
5/22 anonim válasza:
Én nem csináltam undorító, megalázó dolgot lánnyal. Egyszer volt ilyen, amit sokan csak egyszerű játéknak tartanának, mások szerint meg kegyetlenség.
6/22 anonim válasza:
Soha nem tettem ilyet, nem is fogok! Az nem az én világom, nem ez a stílusom/szokásom!
8/22 anonim válasza:
Házibuliban jol leszo*pattam egy 17 éves kis csajt a szájába élveztem majd ráhuztam a fejét
10/22 anonim válasza:
A pasiját megdugtam előtte. Azt mondták a csajt nem zavarja. Na hát zavarta. Meg is halt a szexparti. A srác később könyörgött vagy 10 levélben hogy dugjam meg újra külön kettesben. Végül megsajnáltam és megdugtam. A csak szerintem nem hitte hogy tényleg bi a pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!