Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mitől nőttek meg így az igényeitek?
Attól, hogy a social mediában egyre több a tökéletesre műtött/filterezett plasztiknő? Vagy mi az oka, hogy egy átlagos arcú, vékony lány ma már csúnyának számít, és alapelvárás a tökéletes babaarc és a Kardashian segg 50 centis derékhoz?
Akinek nem inge, az persze ne vegye magára. Azok válaszoljanak, akik magukon is észrevették a dolgot (mert én a férfi ismerőseim nagy részénél tapasztaltam, és a barátnőim is rendszeresen panaszkodnak emiatt).
Nem tudom, ez hogy kapcsolódik a kérdéshez.
50 kiló vagyok és heti 5 napot edzek, de attól nem fog F kosaras mellem és brazil seggem nőni.
Kerdezo, en csak itt az interneten tapasztaltam ezt.
Itt pl gyakorin meg kb 15 pali van itt a szex kategoriaba 0-24, nekik meg altalan tudjuk mennyi kozuk van a szexualitashoz. Hogyha meglatnak egy felnott, igazi not kis narancsborrel, akkor az mar fuj.🤣 Ha lenne kozuk nokhoz, tudnak hogy valo eletben meg a fitneszes csajoknak sincs face app, beallitott fenyek, retus stb.
Ha szerinted ez a segg összehozható némi edzéssel, akkor őszintén sajnállak, mert te is áldozatul estél a kamu social media agymosásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!