Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segglyuk fetisem van, lanyok ti mit szolnatok ha parotoknak az lenne? Mert a baratnom nem szeretne analt de ha nyalom es simizem azt mar megszerette de en nagyon kivanom ott minden masodpercbe 18/f
Figyelt kérdés
Ez szerintetek elitelendo?
Fiuk nektek is van ilyen?
Negativok inkabb menjetek tovabb
2022. máj. 31. 22:29
1/10 anonim válasza:
Mindenféle beteg aberált fétist kitaláltok már
2/10 anonim válasza:
Én imádom ha a seggem nyalják és dugják!
21L
3/10 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem ha nyelvvel kényeztetik.
4/10 anonim válasza:
Miért a "lányok" véleménye érdekel amikor van csajod??? Őt kérdezd, ne a random embereket.
5/10 anonim válasza:
Jobb lesz neki ha szakitotok
Sok aberralt fsz ferfi
6/10 anonim válasza:
Az én csajom, se akar anált, de a nyalást, egy ujjas ujjazást imádja (anált is kipróbáltuk már és néha benne van, de nem szereti).
7/10 anonim válasza:
Férfiként azt tapasztaltam, hogy ha óvatosan izgattam, azt szerették. Az anált kevesebben, de idővel volt akinek az is bejött.
8/10 anonim válasza:
Minden nő szereti az analt! Amúgyis alap dolog ma már!
9/10 anonim válasza:
Semmi gond nincs veled, teljesen szokványos fétis és kismillió másik férfi van még így vele.
Nyugodtan nyald ki meg simogasd a csajod seggét. A világ legjobb dolga!
10/10 anonim válasza:
Én is vágyom egy olyan lányra, aki ezt igényli. Még jobb, ha szűz, anal only. Nyalnám is neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!