Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább, amit BDSM-en belül csináltatok valakivel/ csináltak veled?
Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 19:01
11/27 anonim válasza:
Ágyhoz kötözve voltam és pálcával elfenekelt akkori pasim. Volt pár pont amikor alig bírtam, kértem hagyja abba de nem tette mivel menekülő szó is volt ami nem hangzott el.
12/27 anonim válasza:
Fél óra kukoricán térdelés, majd leszíjazás fekvenyomó padra vagy ugrószekrényre, kemény fenekelés pálcával, fakanállal. Utána kis talajgyakorlat. Menekülőszó nincs, a Tanárnő ezt örömmel megteszi, 4-6 hetente, ingyen. A szeánsz napján meg 2-3 napig nagyon szenvedek, mindig megfogadom, hogy soha többet. Aztán elmúlik a fájdalom, eltűnnek a nyomok, pár hét és már jelentkezem a következő gyógykezelésre. Rettenetesen fáj, de amikor a Tanárnő megkér hogy vetkőzzek le, onnan már nincs visszaút. A végén mindig fel vagyok dobva, az igazi szenvedés pár óra múlva jön.
13/27 anonim válasza:
Hüvely tágítás, és a hüvely falat, méhszájat elektroval szadiztam.
15/27 anonim válasza:
Szájba, - arcra köpés. Szájba, - arcra pisilés. Pofozás. L27
16/27 anonim válasza:
Hajrá, mindenki aki nem normális !
17/27 anonim válasza:
Szájba, arcára, pisilés spmerna fel nyalatás, durva szopatás, 22/l
18/27 anonim válasza:
Összekötözte a kezem, szopatás után nagyon megdugott :) nem olyan durva, de nekem pont elég
19/27 anonim válasza:
Orvosi vizsgálat egy orvosi székbe, hüvely és anál tágítás után szexgép egy szép dildóval, plusz a csiklóra elektro vibrátor. Kb 10 tudta számolni az orgazmust. Előtte fenekelés, gyertya és egy kis Shibari volt.
20/27 anonim válasza:
Ki kellett kötöznöm a lányt. Hozott két üveg pezsgőt, azt kellett öntenem bele, amíg el nem fogyott. Aztán addig szopott, míg vissza nem jött belőle a pezsgő (is). Közben persze pisilés is volt oda-vissza rendesen.
Ez így volt tökéletes, nekünk !! és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!