Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltatok már magatoknak (nők) vagy a barátnőtöknek (férfiak) ún. breast bondage-t (mellkötözést)?
Vannak nagyon jó kinkes oktató videók ezzel kapcsolatban, ncore-ról vagy egyéb torrent oldalakról letudjátok szedni.
Az én párom sokszor készít nekem ilyet, nekem vékonyabb kötéllel kényelmesebb, mint a vastaggal. Pontos mm-t nem tudok mondani, de az a kényelmes, ami egy átlagos emberi mutatóujj vastag. A vékony nagyon bevág a húsba, a vastag meg a vastagsága miatt kényelmetlen. Obiba ha bementek akkor vannak azok a sodort, kék kötelek.
Szerintem a műanyag kötelek kényelmesebbek, de neked kell kitapasztalni, ha izgató, hogy szúr a kötél, akkor nyugodtan használjátok a nem műanyag fajtákat.
Először tedd a csuklódra, ott elég érzékeny a bőr, érezni fogod, hogy jó vagy sem.
Ne legyen túl szoros a mellkötözés, mert sokszor megy át a kötél önmaga és a bőr között, így ha nagyon szoros akkor kiégetheti a bőrödet.
Annyira legyen laza, hogy a párod ujja beférjen alá kényelmesen.
A végén az elkötésnél gyakoroljátok be a gyorskioldós csomót, ami egy rántással kioldódik, és semmilyen körülmények között se rakjatok csomót csomó hátára. Ha nem megy a gyorskioldós akkor simán csak futtassátok át a végét az egyik fő szálon.
Annyi ideig maradjon fent amíg neked kényelmes, vagy amíg a játékotok tart. És levételnél is vigyázzatok, ne cibáljátok ész nélkül, mert szintén fennáll az égési sérülés szerzése.
Ahogyan az első válaszoló is írta, kb. az ujjnyi vastag kötél megfelelő hozzá. Hogy mennyi ideig maradjon fenn, azt ti tudjátok, de ha mondjuk szoros a kötés, és a melleid már elég lilák, akkor vegyétek le mindenképp.
Ha esetleg tit hanging is lesz, akkor szorosabban és többször át kell kötni a melleket, és csak lassan szabad a talajtól elemelkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!