Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, "ruined orgasm"-t csináltatok már a párotoknak, milyen volt? Csinálnátok ha megkérne?
Figyelt kérdés
Aki nem tudná ez olyan hogy elélvezés előtt pár másodperccel abbahagyod az izgatást, a sperma kifolyik de nincs igazi orgazmus.
Ez elég frusztráló tud lenni a férfiaknak, mert felizgulva maradnak és hiányzik az igazi orgazmus érzés, de sokan élvezik ha a nő kontrollál, vagy büntetésként is jó, mert néha kicsit még kellemetlen is.
De arra is nagyon jó ha valaki túlságosan fel van izgulva és szeretne utána gyorsan mégegy menetet, mert továbbra is felizgulva marad...
2022. ápr. 20. 23:37
1/10 anonim válasza:
Nem csináltam, de ha szeretné, akkor kipróbálhatjuk. Ilyen türelem játéknak tűnik, érdekes.
3/10 anonim válasza:
Egyszer véletlenül csinàltam magamnak. Nem volt élvezetes, de kétszer jött ki a normális mennyiségű anyag.
4/10 anonim válasza:
Nekem párom csinálta párszor, annyira nem jött be egyikőnknek sem.
5/10 anonim válasza:
Igen , én ezt ismerem, szoktam magamnak csinálni. Nem kell hozzá hogy merev legyek, ugy is kitud folyni.
6/10 anonim válasza:
Én szeretem csinálni, vannak még hasonló technikák
27F
7/10 anonim válasza:
Még nem hallottam de érdekesnek tűnik
8/10 anonim válasza:
Én magamnak csináltam és izgalmas érzés, főleg farokgyűrűvel persze legjobb lenne ha csaj is lenne hozzà:)
9/10 anonim válasza:
Szoktam magamnak húzni az orgazmust, sokáig tartogatom, és néha becsúszik egy ruined elsülés is, így magamnak nem annyira izgi (bár pozitív, hogy utána még mehet tovább a "játék"), de partnerrel még nem sikerült megvalósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!