Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted heteró srác hagyja hogy a fenekét nyalják meg a prosztatáját izgassák?
Tényleg ennyi gyengeelméjű van a gyakorin?
Nincs ebben a világon semmi biszexualitás.
Az ánusz környéke a férfiaknál, ugyanúgy mint a nőknél, tele van idegvégződésekkel, érzékeny terület, ennélfogva sokaknál erős erogén zóna. Ha nő csinálja pasinak (vagy pasi nőnek, ami szintén elég gyakori), az teljesen hetero.
Akkor beszélünk biszexualitásról, ha valaki valamilyen (bármilyen) szexuális tevékenységet élvez a saját neméhez tartozó illetővel is.
Teljesen mindegy mi az. Hogy épp seggnyalás, csók, dugás vagy csak kézimunka, az mindegy. Amíg mindezt ellenkező neművel csinálod, és nem is akarsz ezen változtatni, addig hetero vagy, bármit is csinálsz.
Én nyalom a pasim fenekét ha kéri. Sőt néha még az ujjam is bedugom neki. Nagyon élvezi.
Nekem is nyalja imádom az anált is. Szerintem semmi különös nincs benne.
Szerintem igen, én is hetero férfi vagyok, de mégis szeretem ha így kényeztet a nő!
Egyszerűen, mert jól esik, és nem érdekel, hogy ez egyes homofóbiás személyeknek buzás, vagy akármilyen is.
A kimenő nyílás mindíg kimenő, soha sem bemenő. Kivéve ha csaj. 😃
Viccet félretéve egyszer alamnyalt egy csaj és az ujjával is matatott volna de úgy felugrottam a csikiző érzéstől...
Hűha, vannak bajok itt 😳 Azzal hogy jelzem a partneremnek hogy néha igénylem az anális izgatást nem alázom meg őt. Nem válunk tárggyá sem én sem ő. Az is elég ha ujjaz vagy csak simogatja az ánuszt. Ettől nem válok sem biszexuálissá, sem homoszeuálissá. Sőt egy férfira sem tudok szexuális partnerként tekinteni. Egyszerűen nekem az ánuszom is érzékeny és jólesik ha izgatják, ingerlik. Sőt a prosztatamasszázst is kifejezetten igénylem alkalomadtán. Ez a plusz inger számomra nagyobb orgazmust vált ki a péniszem izgatása mellett.
Az más kérdés hogy ezek a nem mindennapi vágyak kevés nőt mozgatnak meg. Eddig egyetlen eggyel sem találkoztam még. Érthető miért, ám ettől függetlenül lehet ezt is élvezni mindkét félnek ha jó a kommunikáció.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!