Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem heteró egy olyan férfi aki prosztatamasszázst vagy fenék nyalást akar?
Kikérem magamnak, 100% heteró, keresztyén, és magyar vagyok.
Üdv,
Bódi Ábel, az Identitárius
Igen, csak szerinted. Aki melegnek hisz valakit, aki csak nőkkel szexel, az szimplán buta. Nem szégyen, csak kicsit próbálj utánaolvasni a dolgoknak és ne nagyon hangoztasd másoknak ezeket a gondolataid:)
N
Nem csak szerinted, mert rajtad kívül is vannak még olyan buta, ostoba, tudatlan, műveletlen emberek, akik ezt hiszik.
De a többség szerencsére értelmes, és tisztában van azzal, hogy 1) ha valaki valamit csinál ellenkező nemű emberrel (mindegy hogy mit), és csak ellenkező neművel, akkor az hetero (akkor is, ha a popsi is szerepet kap), 2) az ánusz erős erogén zóna mindkét nemnél, a prosztata pedig gyakorlatilag nemiszerv.
Nézd, egy dolog, hogy te buta vagy, tájékozatlan, prűd és némileg homofób, de mi volt a célod azzal, hogy mindezt még reklámozod is?
Az csak egy erogén zóna. Attól még, hogy manapság főleg a melegek "használják", egy hetero férfinek is ugyanúgy érzékeny ott.
Inkább nyitottság kérdése szerintem.
Kedves 7-es!
Minden sorodat imádtam :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!