Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk! Ujjaztátok már meg magatokat? Milyen volt?
Figyelt kérdés
18F (hetero vagyok és ki akarom próbálni)2021. jún. 28. 19:33
1/10 anonim válasza:
Hetero ilyet nem csinál. Aki ezt szereti minimum bisex
2/10 anonim válasza:
Prosztata izgatasa elvileg jó, de nekem nem sikerült
3/10 anonim válasza:
Nagyon jó, de elélvezni nem tudtam.
És csinál ilyent heteró, hisz en is az vagyok:D
Pasi nem izgat, lány viszont dugott már meg felcsatissal is.
4/10 almakiwi2.0 válasza:
Sosem keverjük össze a bementi és a kimenti fogalmak, fogalmát. Aki mégis, az szerintem, elbizonytalanodhat a saját identitásában.
5/10 anonim válasza:
Nekem volt egy csaj, aki trükkösen eltévedt a szopás közben szépen haladt lefelé, még a golyóknál nem volt furcsa, mert azt szeretem, de mikor már a golyók szopkodása közben a kezével meg az ánuszom felé tartott az már kicsit kellemetlen volt na és utána jött a lényeg, hogy hirtelen lecsúszott és elkezdte nyalni a seggem. Nem vagyok prűd, de mondom neki ne alázd meg ennyire magad, mert én érzem magam kellemetlenül :D De, amúgy mindenki megujjazza magát hetero létére is, mikor fürdök vagy zuhanyzok a seggem, azért kimosom rendesen és ahhoz az ujjaimat használom :d Szóval értitek nem élvezkedés céljából, de ha kiakarod mosni a szaros segged normálisan nem árt, ha kicsit beujjazod magadat :D
6/10 anonim válasza:
5/5
Ezzel miért alázta meg magát a nő??? Mert örömet akart neked okozni? Szerintem meg tök normális csaj lehetett!
7/10 anonim válasza:
Néha szoktam feltolni dolgokat, 1000x akkorát lehet élvezni. Sőt volt olyan hogy elkezdtem, még a lankadt péniszem huzogattam, és úgy mentem el
8/10 manly válasza:
Igen, többször is de hetero vagyok, női hátsót szívesebben ujjazok, sőt egy alkalommal belenyaltam női popsiba.
9/10 anonim válasza:
Sosem csináltam, nem is fogom, nőket szeretek inkább ujjazni, mintsem magamat.
26/F
10/10 manly válasza:
Én ujjaztam magam többször is, de az izgat ha egy csinos nő csinálja nekem, pláne kölcsönösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!