Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a férjem, hogy vegyünk vibrátort?
Engem nagyon izgat milyen lehet egy vibrátorral csinálni. Mindenképpen csak úgy szeretném ha a közös szexbe vezetnénk úgymond bele és ő használná rajtam. A férjem viszont nem rajong az ötletért. Szerintem attól tart hogy túl jó lesz nekem és nem akar majd őt. Ez előfordulhat?
A szexuális életünk szerintem nagyon jó. 7 év után is változatos, sőt egyre jobb. Nagyokat és durvákat szeretkezünk és mindenben ismerjük egymást, nyiltan is beszélünk mindenről, ahogy erről is. Viszont nem akar belemenni ebbe. A méretei átlagosak. Kb 17 cm lehet, és maximálisan ki tud elégíteni vele. Baj hogy én szeretném ezzel még jobban felpörgetni az életünket? Milyen vibrátorral csinálni? Tényleg lehetek utána kissé érzéketlenebb a péniszre?
Egyébként van néhány eszközünk, pici csikló vibrátor, péniszgyűrű( ennek nem láttuk hasznát), és stimulációs gél. Szóval nem az van, hogy egyáltalán nem jön be neki ez.
Szerintem kérdezd meg konkrétan hogy miért nem szeretné kipróbálni, de ha tippelnem kellene akkor lehet hogy tényleg azt gondolja amit mondtál, hogy fél hogy a vibri "lekörözi". Az biztos hogy nem magával a vibrátorral van baja, mert már van egy csiklóvibrátorotok.
Egyébként attól nem kell félni hogy kevésbé éreznéd a párodat szeretkezés közben ha használtatok vibrit, maximum olyan esetben tudom ezt elképzelni hogy valaki napi rendszerességgel használja.
Nem szeretném csak úgy megvenni. Szerintem csúnya dolog ha valaki nem akar valamit a másik meg a tudta nélkül úgymond rákényszeríti. Ha én nem akarom pl seggbe én sem örülnék ha ő meglepiből berakná hátulról.
Igazából tényleg az érdekelt, hogy lehetsèges e az, hogy miután kipróbálom kevésbé akarom majd vele a szexet.
6-os. Változó. Átlagban mondhatjuk hogy kb heti 2-3 alkalom. Van hogy tobb es van hogy kevesebb. Nagyreszt minden szex alatt van 1-2 orgazmusom. Ő figyel erre. Persze van hogy csak spontán nyomunk egy 5 perceset valahol. Akkor nem szokott orgazmusom lenni. Az hogy hogyan azt mire érted? Orálisan vagy vaginálisan? Ha erre érted akkor mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!