Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális segédeszközként elektromos nyakörv?
A nyakörveket nagyon is szeretem. De ezt sose próbálnám ki.
L
Ez nem is azért van hogy szét rázzon.Több fokozat van rajta a legkissebb ilyen kis kellemes melegség.Volt exem imádta a párnája alat tartotta.Maxon sose menettük.
F
Hát nem tudom nem próbáltam de majd meséld el milyen élmény volt 😇 lehet én is ki próbálnám
18/N
Én próbáltam már többször is. Egyszer napokig rajtam volt, úgy amúgy elég durva, mert a kezdeti izgalom hamar átmegy abba hogy minden áron megpróbálod elkerülni az áramütést. És egy következetes szigorú dominával nekem már szinte ijesztő volt hogy mennyire profin, jól működik a dolog, gyorsan tanultam.
Tudni kell rólam hogy szubmisszív vagyok de izgat hogyha ellenkezhetek, direkt próbálom felbosszantani az Úrnőmet, mert élvezem a büntetést, alapból egy játéknak fogom fel az egészet, de a nyakörv tök más, ott elfáradtam hamar és már csak azon voltam hogy minden parancsot 100%-osan teljesítsek, és már szinte rettegtem az áramütéstől.
A legjobb az egészben hogy van egy figyelmeztető funkció, nekem 1 nap után ez ugyanúgy kezdett működni mint a kutyáknál, azaz komolyabb fizikai fájdalom nélkül tökéletesen tudott idomítani az Úrnő - persze nálam többször volt szükség emlékeztetőre hogy milyen a legerősebb szint. De sokszor elég elmenni 7-es, 8-as szintig.
Egy fontos dolog: mielőtt használni kezditek mindenképp többször is próbáljátok ki combon, karon, és egy általános orvosi vizsgálatot mindenkép javaslok előtte, ugyanis szívproblémák esetén az ilyesmi akár életveszélyes is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!