Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vibrátort lehet helyettesíteni az elektromos fogkefével?
Ma olvastam ezt itt a Gyakorin.
Lehet le vagyok maradva, de tényleg valakinek az elektromos fogkefe is jó?? Ha már annyira sürgős lehet, akkor biztosan. :P
Én nem tudnám azzal csinálni az kizárt!
Nekem messze a fogkefe vált be eddig a legjobban. Azoknak ajánlott persze, akik csiklóizgatásra használnák a vibrátort, 1-2 drága csiklóvibrátoron kívül (pl Womanizer) semmi nem olyan jó, mint a fogkefe, pedig volt szerencsém többfélét kipróbálni. A fogkefe mindegyiknél (az említett kivétellel) erősebb, gyors és garantált orgazmus.
Azon ostobáknak meg, akik szerint fertőzést okoz, elmondanám, hogy nem azzal a fejjel csinálja az ember lánya, amivel fogat mos, tudniilik cserélhető ám rajta a fej...
A normál vibrátorok rezgési erőssége csiklóra (különösen a pár ezer forintosok) kb semmit sem ér. Nem is arra vannak kitalálva mellesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!