Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hova rejti a szexuális segédeszközeit szülei,párja elől?
A férjem teljesen ellene van az önkielégítésnek és prűd ezen a téren,viszont én mindig is nagy masztis voltam és nem bírok magammal,mindig nagy álmom volt egy vibrátor:D Felhoztam neki,hogy vehetnénk pl. bilincset,de nem tetszik neki az ötlet :(
Van aki dugdozza otthon a szexuális segédeszközeit? Ha igen,hol?
Van 3 gyerkőc,így elég kockázatos lenne beszerezni egyet,így egyelőre csak kacérkodom a gondolattal :)
Bugyik és harisnyák vannak egy fiókban, oda rejtettem.
Ha ott turkál a gyerek, az már rég baj. Megvan mondva hogy a hálószobában, gardróbban nem turkálunk a szülő cuccai közt, sztem a privátszféra az alap nevelés része. De ha mégis megtalálja akkor elmagyarázom mi ez, nem fogok szégyenkezni, attól csak őneki is komplexusai lesznek.
Férjem se turkál a bugyijaim közt. Ha bármit talál az kevésbé lesz ciki minthogy a bugyijaim közt turkál. Ő egyébként tudja hogy van, de nem izgatja egyáltalán, kérdeztem megnézi-e, de nem akarta... azóta egyszer sem került elő a téma én meg nem kötöm az orrára h néha amikor nincs itthon senki mivel ütöm el az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!