Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik élvezitek a szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik élvezitek a szexet kis péniszű férfival is, segítetek nekem? Milyen pózokat, technikákat javasolnátok nekem?

Figyelt kérdés
Nincs mit szépíteni ezen, kisfarkú férfi vagyok. De én is szeretnék szexuális élvezetet okozni a nőknek. Ezért olyan lányokat kérdezek, akik élvezik kisebb méretű partnerrel is a szexet. Nálatok milyen módszerek, praktikák, pózok, technikák váltak be, amikor jó volt nektek egy kis méretű férfival? Hogyan csinálta a partneretek, hogy élveztétek vele a dolgot?

2022. máj. 28. 07:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Segítek egy kicsit.

A hüvely 8-10 cm, izgalom hatására tágul, de ennyi is elég az orgazmushoz. 1 nő saját magát ki tudja elégíteni 1 ujjal ami még jóval vékonyabbak is mint egy pénisz.

Nem, nincs köze a mérethez az orgazmushoz. Tudni kell használni ami van. Persze ez csak akkor érvényes ha a nő képes a hüvelyi orgazmusra.

2023. nov. 19. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!