Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik élvezitek a szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik élvezitek a szexet kis péniszű férfival is, segítetek nekem? Milyen pózokat, technikákat javasolnátok nekem?

Figyelt kérdés
Nincs mit szépíteni ezen, kisfarkú férfi vagyok. De én is szeretnék szexuális élvezetet okozni a nőknek. Ezért olyan lányokat kérdezek, akik élvezik kisebb méretű partnerrel is a szexet. Nálatok milyen módszerek, praktikák, pózok, technikák váltak be, amikor jó volt nektek egy kis méretű férfival? Hogyan csinálta a partneretek, hogy élveztétek vele a dolgot?

2022. máj. 28. 07:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Nyalás.
2022. máj. 28. 07:37
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

A női orgazmusnak nincs köze a pénisz mérethez. Már csak azért sem, mert a nők nagyrésze nem hüvelyi úton éri azt el.

A kis rudi kérdés ezzel lezárva!

Szép napot!

2022. máj. 28. 07:41
 3/11 anonim ***** válasza:
33%

"A női orgazmusnak nincs köze a pénisz mérethez. "

😄😄😂😂😆😆

22L

2022. máj. 28. 07:48
 4/11 anonim ***** válasza:
57%

Már pedig ez így van

🤡

2022. máj. 28. 07:57
 5/11 xKakashix ***** válasza:
68%

#2 azoknál ez tényleg igaz akik nem tudnak elélvezni hüvelyi úton

viszont ahhoz, hogy a g-pontot stimuláld a farkaddal, kell egy bizonyos póz és ehhez meg kell egy bizonyos méret amivel ezt el tudod érni abban a pózban

a nők jobban szeretnek elélvezni a faroktól ahogy eddig tapasztaltam, de ha ez nem megy még mindig ott van a szád és a kezed

2022. máj. 28. 08:03
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
5. Hát ja sajnos egy 5cms mikro pénisszel nem mész sokra. Ellenben 10-11 már bőven elég. Egy jó szexhez.
2022. máj. 28. 08:04
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Azert mert valaki nem jut el orgazmushoz meg elvezheti a szexet, tehat a meret se mindegy N
2022. máj. 28. 08:23
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

Tudok neked egy tuti technikát javasolni! Minden alkalommal, és minden nőnél beválik. Iszonyú titkos recept, ne mondd el senkinek!!!

Nos, a tuti technika ez: odafigyelés és kommunikáció.

Figyeld a partnered, beszélj hozzá, kérdezz tőle. Ismerd meg a női testet. Mint sokminden más az életben, ez is gyakorlás kérdése. Minél többet tudsz a partnered testéről, annál mesteribben fogod tudni kielégíteni

2022. máj. 28. 08:30
 9/11 anonim ***** válasza:
35%
Senki nem élvezi a szexet kisfarku férfival
2022. máj. 28. 08:38
 10/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha jól ki tud nyalni, semmi gond. Ha rendes, és megszánom, jöhet popóba!
2022. máj. 28. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!