Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg annyira rettentő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira rettentő fontos az orális kényeztetés?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok rá, már a vagina szaga öklendezésre késztet, egyszer az első exem szó nélkül odanyomta a fejem, hogy nyaljam őt, pedig mondtam, hogy ennek nem biztos, hogy jó vége lesz. Kb 10 percig öklendeztem tőle, és hányingerem volt sokáig.

Utána nem is engedtem.

A mostani párom azt mondja,hogy elfogad így, de mégis mondta már többször,hogy legalább néha jól esne neki. Erre válaszoltam,hogy ne akarja már,hogy véletlen lehànyjam, hát őt nem zavarnà...

Mintha neki mindegy lenne csak legyen végre.

2022. máj. 25. 10:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%
Még csak annyit, hogy isten ôrizzen minden nöt, egy ilyen pasitól, mert rémálom. Teljesen le tudja rombolni az önbizalmat, föleg egy tapasztalatlannak, aki magaban keresi a hibát egy ilyen ferfi miatt , aki magára erölteti a szexet es a nöt , habar a hata közepere se kivanja de legyunk túl rajta felkialtassal nekiall . Fölöslegesen, úgyse sül el jól
2022. máj. 25. 12:03
 22/27 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a pasiknak fontosabb, hogy oralisan is kenyeztessuk oket. Paromat heti 4-5x minimum le kell szopnom😅 o jobban szereti, mint a szexet. Szerintem mi csajok annyira nem varjuk el, hogy a pali kinyaljon minket
2022. máj. 25. 13:10
 23/27 anonim ***** válasza:
87%
Igen, tényleg az, méghozzá kölcsönösen. Én is szeretem csinálni, és jó nyalás nélkül nem lennék együtt senkivel. Hozzá tartozik a szexhez, nem lennék olyannal, aki undorodik az (egészséges) vaginámtól.
2022. máj. 25. 13:19
 24/27 anonim ***** válasza:
48%

25# 👍

Végre egy jól gondolkodó, igazi NŐ!!!

2022. máj. 25. 13:41
 25/27 anonim ***** válasza:
83%

Az. Szerintem elengedhetetlen. Én nőként legalább annyira igénylem mint férjem. Ha nem jobban.

De nem csak azt nem tudnám nélkülözni a szexben, hogy kapjam, de azt sem, hogy adjam.

2022. máj. 25. 13:55
 26/27 anonim ***** válasza:
92%
Én pl szeretem, ha nyalnak, úgyhogy nálam bukó lennél :D
2022. máj. 25. 22:14
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl nem lenne fontos, de emberfüggő, valakinek alap dolog.
2022. máj. 27. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!