Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira rettentő fontos az orális kényeztetés?
Figyelt kérdés
Képtelen vagyok rá, már a vagina szaga öklendezésre késztet, egyszer az első exem szó nélkül odanyomta a fejem, hogy nyaljam őt, pedig mondtam, hogy ennek nem biztos, hogy jó vége lesz. Kb 10 percig öklendeztem tőle, és hányingerem volt sokáig.
Utána nem is engedtem.
A mostani párom azt mondja,hogy elfogad így, de mégis mondta már többször,hogy legalább néha jól esne neki. Erre válaszoltam,hogy ne akarja már,hogy véletlen lehànyjam, hát őt nem zavarnà...
Kinek mi a fontos. Én ffi vagyok, de nem igénylem, viszont ha nem nyalok,akkor nem is igazi számomra a szex.
2022. máj. 25. 10:27
3/27 anonim válasza:
Nem értem, hogy lehet tőle undorodni, eleve akit szeretsz attól nem undorodsz. Én úgy eszem a puncit mint a vacsorámat.
2022. máj. 25. 10:29
4/27 anonim válasza:
Ezt a “társadalmi kísérletet” már múltkor is eljátszottad, vagy valaki más. Nyilván el fognak hordani mindennek a férfiak és fel fogják ajánlani hogy majd ők kinyalják ha te puhapöcs vagy, a csajnál aki meg ezt kérdezte csak szopással, a csávót hordják el h minek erőlteti és majd ők megértően nem fogják szanaszét szopatni.
2022. máj. 25. 10:30
5/27 anonim válasza:
De gondolom az anális szex és fekália szag nem undorít, ahogy bizonyos körökben mondják, mintsabb egy büdös pi..a , inkabb egy jó szoros férfifenék
2022. máj. 25. 10:30
6/27 anonim válasza:
Igen, tényleg. Mivel csak csikló orgazmusom van, ezért igénylem a nyalást, nem maradnék valakivel együtt hosszú távon aki undorodik tőle.
2022. máj. 25. 10:31
7/27 anonim válasza:
szerintem nincs ezzel semmi baj hogy te nem szereted, az én barátnőm is hasonló ő pl sose akarja hogy kinyaljam pedig én néha csinálnám neki :D
2022. máj. 25. 10:33
8/27 A kérdező kommentje:
De gondolom a nyalás, ujjazás és húgy szag nem undorít, ahogy bizonyos körökben mondják, mintsabb egy büdös f.sz , inkabb egy pisis nőipunci
2022. máj. 25. 10:34
9/27 anonim válasza:
Egy csomó nő van, aki nem szereti vagy nem igényli, hogy kinyalják. Keress olyat és nem lesz vele gondod.
Amúgy igen, iszonyúan élvezem, ha kinyalnak, nem mondanék le erről. Én biztos nem tudnék ilyen pasit "elfogadni".
2022. máj. 25. 10:38
10/27 anonim válasza:
Kérdező neked saját gondolataid nincsenek? Vagy kérdést másolsz vagy kommentet.
Menj inkább ételt osztani a rászorulóknak, ha már a létezésed haszontalan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!