Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg annyira rettentő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira rettentő fontos az orális kényeztetés?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok rá, már a vagina szaga öklendezésre késztet, egyszer az első exem szó nélkül odanyomta a fejem, hogy nyaljam őt, pedig mondtam, hogy ennek nem biztos, hogy jó vége lesz. Kb 10 percig öklendeztem tőle, és hányingerem volt sokáig.

Utána nem is engedtem.

A mostani párom azt mondja,hogy elfogad így, de mégis mondta már többször,hogy legalább néha jól esne neki. Erre válaszoltam,hogy ne akarja már,hogy véletlen lehànyjam, hát őt nem zavarnà...

Mintha neki mindegy lenne csak legyen végre.

2022. máj. 25. 10:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

A vagina szaga, ha ápolt és megfelelő PHval rendelkezik, akkor nem büdös, ellentétben a sperma szagàval, ízével, ha valaki dohányzik, és eszik hülyesegeket is, akkor rossz. És lássuk be, a férfiak nagy része nem arról híres,hogy normálisan táplálkozik.

Kicsit olvass utána a dolgoknak mielőtt faszsàgokkal fárasztod a népet.

2022. máj. 25. 10:42
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
csak trollkodik kár válaszolni ilyen kérdésre
2022. máj. 25. 10:44
 13/27 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ne eröltesd a szexet nôkkel.

Nem kötelezö program.

Menj jótekonykodj ahogy valaki mondta, nem neked való a pi.a.

Vagy próbálj pasit, az majd megért es szinten heteró lesz mint te

2022. máj. 25. 10:50
 14/27 anonim ***** válasza:
👍👍👍nagy spíler vagy haver 🤣🤣🤣
2022. máj. 25. 10:53
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanígy vagyok.

Bár én a hímtag szagát nem szeretem. Meg úgy általában az egészet

És azt sem szeretem, ha engem nyal valaki

2022. máj. 25. 11:02
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy egészséges nőnek jó illatú és ízű a puncija általában , ha tisztán tartja.

De nekem is volt egy nő akinek fertelmes szaga volt, mégegyszer nem volt randi.

Úgyhogy ha neked nem jó illatú és ízű egyik sem, akkor próbáld a másik oldalt inkább.

2022. máj. 25. 11:02
 17/27 A kérdező kommentje:
Így van, ahogy a tisztelt előttem szóló mondja: Ha ennyire taszít a merev pénisz, meg a "végeredmény", akkor lehet, hogy te igazából leszbikus vagy.
2022. máj. 25. 11:04
 18/27 anonim ***** válasza:
58%
Te meg hamarosan kitiltott leszel.
2022. máj. 25. 11:06
 19/27 anonim ***** válasza:
21%

21-es! Milyen alapon tiltatnád ki? Mert beszólt neked? Neki nem lehet csak neked?

Nagyon érzékeny lélek vagy, nem is tudom, mit keresel a 18 felettiek társaságában!

2022. máj. 25. 11:14
 20/27 anonim ***** válasza:
82%
Speciel nekem hozzátartozik a szexhez az orál is, ettől még elfogadom ha vannak olyan emberek akik nem szeretik. Na bumm, nem vagyunk egyformák. Vannak akik adni v. kapni nem szeretik, keress akkor olyan partnert akivel azonosan gondolkoztok a kérdésben, ennyike.
2022. máj. 25. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!