Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti szexeltetek már így?
Figyelt kérdés
Volt már rajtatok szex közben combfix vagy szoknya?
Jó érzés volt?
2022. ápr. 3. 08:11
1/14 anonim válasza:
Hányszor akarjátok még megkérdezni?
2/14 anonim válasza:
Exemnek ez volt a mániája, én nem szerettem, de a kedvéért sokszor felvettem.
Aztán szakitás után mindet kidobdtam
3/14 anonim válasza:
Combfix igen
Nekem semleges érzés, páromnak láthatóan tetszett
4/14 anonim válasza:
Pénteken szexeltem így egy MILF hölggyel: imádom a szép, karcsú lábait, a forró punciját, és a harisnya selymességét a lábán
Neki is nagyon bejön, mindig "sustorog" a lábával, egymáshoz dörzsöli őket, vagy a lábfejével simogatja a combját, az arcomat amikor nyalom odalent, a hátam... teljesen felemeli a szex érzetét ☺️
5/14 anonim válasza:
Combfix szokott rajtam lenni idonkent, szeretem
6/14 anonim válasza:
Imádtam
Labfetises vagyok
Savanyú talpszaga volt a holgyecskenek
8/14 anonim válasza:
Sokszok rajtam marad a combfix, volt mikor a harisnyanadrág, ami a nunusnál ki lett szakítva.
9/14 anonim válasza:
Combfix, harisnya középen kiszakítva szinte rendszeres!
Utána az illatos lábaimra élvez a párom :)
10/14 anonim válasza:
Párom imádja, amikor szoknyában vagyok bugyi nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!