Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szexeltetek már ruhában?
Figyelt kérdés
Milyen ruha maradt rajtatok? Izgató volt? Hány éves vagy válaszoló?2022. márc. 4. 13:08
1/16 anonim válasza:
Én nem nagyon emlékszem,biztos volt azért olyan,hogy felül rajtam maradt valami melltartó nélkül.Meztelenül szerintem jobb,és kényelmesebb is a szex.
2/16 anonim válasza:
Igen.
Fekete-halvány rózsaszínű miniruha.
Igen, de nem a ruha miatt.
26.
(Nem kérek privátot, köszönöm.)
3/16 anonim válasza:
Olyan volt, hogy felül rajtam maradt.
4/16 anonim válasza:
Felül marad minden, alul meg farmerom kicsit letolva, vagy a szoknyám felhúzva.
6/16 anonim válasza:
Igen. Autoban. Szoknyaban voltam. Bugyit levettem, pasim farkat sliccen keresztul kivettem a farmerbol es ugy raultem. Nagyon jo erzes volt es nagyon izgalmas.
7/16 anonim válasza:
Barátnőm nevében: igen,
Erdőben fák között, farmerját lehúztam én csak sliccen dugtam ki és úgy állva hátulról csináltam meg
9/16 anonim válasza:
A ruhás szex alap, abban a helyzetben, ha bármikor hazajöhet valaki.
10/16 anonim válasza:
teljessen feloltozve egy parkban a bugyim csak felrehuzve ultem bele!isteni volt!nagyon lassan mozogtam le fel es arra gondoltam ha a jarokelok tudnak miben ulok........ettol beizgultam nagyon! a lebukas veszelye
erzsi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!