Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehetetlen egy idősebb nővel csak szex kapcsolatott találni 19 évesen?
Figyelt kérdés
Próbálkozók 1-2 hónapja, de olyan jelentkező eddig nem volt aki nem ilyedt volna vissza azért mert, csak 19 éves vagyok. Csak vágynak rá hogy egy fiatalabb pasival legyenek majd ott a lehetőség akkor inkább hagyják? Mi a tapasztalatok ebben?2022. máj. 22. 19:57
11/16 anonim válasza:
Én is épp 44 vagyok, csak éppen pasi. Viszont én meg pont egy 19 éves lányt keresnék. Persze ezért engem mindenki perverz állatnak tartana, ha így keresnék valakit...
12/16 anonim válasza:
Nem. Nekem több barátnőmnek vannak, voltak fiatalabb szeretői. Volt egy 21 éves pasi akivel ismerkedtem, neki 30 alatt még nem volt nője, azt mondta válogathat a jó kis MILF-ek között. Persze sportos, jó testű gyerek. 33N
13/16 anonim válasza:
19 éves férfiként kb hány éves nőkkel szeretnél szexelni?
14/16 A kérdező kommentje:
13# Körülbelül olyan 25-40 között, de kicsit sem zavar ha van ott pár év plusz.
2022. jún. 13. 15:46
15/16 anonim válasza:
Én nem csak szexkapcsit szeretnék fiatalabbal, így a másik oldalról sincs nagy esély. Nem értem néhányan mégis, hogy tudják összehozni. 🤷♀️
N
16/16 anonim válasza:
Én nem tudom, de ismerek valakit, aki 17 évesen szexelt egy 35 éves, 2 gyerekes anyukával. Szóval nem lehetetlen. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!