Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen találni olyan idősebb hölgyet, aki a fiatalabb fiúkat kedveli?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 11. 04:10
2/12 anonim válasza:
Britney Spears, Shakira, Madonna, Taylor Swift, Halle Berry, Kate Beckinsale, Heidi Klum, Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Cheryl Cole, Cameron Diaz már nem elég neked?
3/12 anonim válasza:
Egyik barátnőm 32 és a 20-22 éves srácokra bukik :D Én meg pont fordítva, 22 vagyok és 35 a barátom.
4/12 anonim válasza:
Feleségem is kedveli a fiatalabb srácokat. ;)
5/12 anonim válasza:
Ma mindenhol ez megy, nem tudom, hol keresel, hogy nem találsz.
6/12 anonim válasza:
Nem az. 20as éveimben én is voltam pár idősebb elhanyagolt feleséggel.
7/12 anonim válasza:
Bár csak 30 leszek, de egy 18-as sráccal kipróbálnám mivel akkoriban amikor ez a korosztály voltam, rám se néztek.
8/12 anonim válasza:
Vannak ilyen nők ! De nincs leadva az igény ! 😂. Ha a fiatal lányoknál nem vagy menő akkor az idosebbeknél sem leszel az !
10/12 anonim válasza:
Nekem 26 évesen buliban összejött egy 58 éves, szexi nő! Konkrétan rámmászott... és mivel nem vagyok egy szívtelen alak, ha már megéhezett, megetettem. ^^
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!