Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulizós, társaság közepe csaj és egy csendes, otthonülős fiú között lehetetlen hogy jó kapcsolat legyen?
Egy ilyen lánnyal ismerkedem, szerintem ebből semmi jó nem lesz, de ő nagyon akarja.
Lehet hogy őt nem zavarja ez?
KB kisregényt írtam már erről több ehhez hasonló kérdésben.
Röviden.
Rajtad és rajta áll. Senkit sem szabad korlátozni, néha lekell nyelni a békát és elkell menj vele bulizni.
KB ennyi.
3, nem biztos, hogy papucs lesz, max meg lesz csalva, attól még lehet elvhű, nem papucs..
De 1000-ből egyszer működhet is a kapcsolat..
Lehetséges. Egy ideig. Azonban általában a szakítás oka pontosan a nagy különbségek lesznek (bármilyen téren, nem csak a bulizásra értem). Elvileg működhetne a kapcsolat, HA a lány őszintén akar változtatni az életmódján és befejezni a bulizást, de csak akkor. Az persze lehet, hogy az első rózsaszín ködös időszakban nem járkál majd el, de később egyre több igénye lesz rá.
Nekem pl ugyanez volt exemmel, csak fordítva. Én voltam a nyugis, ő meg a sokat ivó meg bulizgatós típus (nem szórakozóhelyekre járt, inkább haverokhoz vagy bárokba barátokkal stb). Az elején még jobban bírtam, ő is visszább fogta magát (kérés nélkül), de aztán a kapcsolatunk erre (is) ment rá. Egy idő után amikor csak alkoholt láttam nála, undorodtam tőle, egyre többször lépett le hétvégente, volt hogy haza se jött csak másnap késő délután. Volt egy kutyája, nem ment hozzá haza este kivinni és megetetni őt. Néha a lakásunkban is csapott bulit, égett a pofám a szomszédok előtt, mikor éjfél után is bömbölt a prémium hifi a kisgyerekes családos lakóparkban. Jöttek a nagymotoros autókkal hozzánk, azoknak is iszonyat hangja volt. Srácok mikor már jót éreztek néha elmentek egy körre, mondani se kell felverték a sport fokozattal az egész szomszédságot. Már így is utáltak minket, mert mi voltunk a gazdag fiatalok, de ezután amiket exem ott leművelt, szerintem csak mégjobban megutáltak.. Na mindegy szóval már elviselhetetlen kezdett lenni ez a bulizgatás meg 'csak kieresztjük a gőzt'. Az elején izgalmas is volt, tetszett is hogy miatta kicsit én is kimozdulok, de hamar csak ellenszenvet váltott ki belőlem. Szerintem gondold át a dolgot. Ha fiatal vagy és nem egy életre tervezel, akkor ha gondolod menj bele és ha pár évig boldog vagy vele már megérte. Bár ha beleszertsz akkor is fog fájni a szakítás.
N
#8: Igen ismerős.. nekem is sokat segítettek a pszichológia témájú könyvek és videók. Jobban megértettem magamat és hogy miért viselkedhetnek emberek úgy ahogy.
Igen, a szép szavakat sokan bevetik, de ha nem egyezik a viselkedésükkel, akkor kuka. Sajnos vagy nem sajnos, a viselkedés mindent elárul. Azt nehezebb mindig minden pillanatban megjátszani, mint hazudni pár szépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!