Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrovertál lány és introvertált fiú között lehet jó kapcsolat?
Figyelt kérdés
Egy idő után ebben az esetben idegeíteni fogjuk egymást?
Ő szereti a társaságot, én nem.
Nekem amúgy tetszik hogy ő ilyen.
2021. okt. 29. 19:45
2/9 anonim válasza:
Szerintem működhet. Bulizni egyedül, a haverokkal is mehet, ketten pedig mehettek olyan helyekre, ahol kevesen vagy kb csak ti ketten vagytok, pl kirándulni. Otthon pedig mit számít, ha jól elvagytok.
3/9 anonim válasza:
3 évig nálunk működött, és nem emiatt lett vége.
Érettség, és megfelelő hozzáállás kérdése az egész.
4/9 anonim válasza:
Nem ettől függ.
Mentalitástól, és attól hogy miként tudjátok megbeszélni a felmerülő problémákat.
Érdemes önismeretet tanulni, és párkapcsolati pszichológiát....bár ezt mindenkinek érdemes lenne...
5/9 anonim válasza:
Már eléggé unalmas hogy hetente felteszed ezeket a kérdéseket.
6/9 anonim válasza:
Elvileg működhet, van rá precedens. Először viszont meg kellene ugranod az első lépcsőt - beléd szeressen a lány, a nélkül akkor sem műxik ha mindketten extrovertáltak lennétek.
7/9 anonim válasza:
Szerintem lehet, mert egymást kiegészítik az egyik húzó-, a másik fékező hatása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!