Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok, igaz az hogy ti bármikor szexelhettek amikor csak akartok?
Nekem ez elképzelhetetlen fiúként, minden lánynak én vagyok az utolsó akire gondol. Évek óta nem szexeltem😔
Lányok meg kb semmit nem csinálnak csak jönnek a jelentkezők.

"Mondani szokták hogy a férfinak kell vezetnie a nőt. "
Igen, pont hogy ez volt eddig a társadalmi norma, ez volt ELVÁRVA a nőtől, hogy hagyja magát vezetni, mert a férfi az úr a háznál. Így lettek a lányok felnevelve, hogy ők a férfiaknak alárendeltek és csak a férfi a döntésképes. Ugyanúgy ahogy az is társadalmi norma volt, hogy a férfi legyen idősebb, legyen egzisztenciája és akkor majd elvehet egy 16 éves hamvas kislányt feleségül, akivel azt csinál amit akar. Pont hogy mióta a nőknek van szabad választási joga, ők is dolgozhatnak, teljes jogú emberekként vannak kezelve, azóta ezek a normák elkezdték kimenni a divatból. Manapság viszonylag ritka a 10 évvel idősebb partner a fiatalok körében, 20 meg annál inkább és rögtön meg is szólják, golddiggernek nevezik az ilyen nőt, mert már sokak számára elképzelhetetlen, hogy egy nő egy 20 évvel idősebb pasit vonzónak találjon. Már szüleim baráti körében is mindenkinél maximum +4 év a korkülönbség, nem mindig a férfi javára. Ugyanígy az alárendelt szerep se gyakori, sőt tanult, diplomás nők esetében kifejezetten ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!