Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok az emberek, akik jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az emberek, akik jó kapcsolatban élnek, és bármikor szexelhetnek, miért van, hogy sokszor nem boldogok?

Figyelt kérdés

26 éves srác vagyok. Egy 1-10-ig terjedő skálán a szexuális frusztráltságom valahol 200 körül van. Értelmes vagyok, jóképű, de nem elég magas és vállas, és kamaszkori dolgok miatt az önbizalmam is alacsony. Tömören: nem kellek és nem kellettem soha a nőknek, bármilyen jók is az eredményeim az élet egyéb területein. Egész életemben másra se vágytam, mint normális szexuális életre, de hogy-hogynem, hát ezt sajnos nem kaptam meg.

És ebből adódóan azt gondolom, hogy ha valakinek van normális munkája, normális kapcsolata, és jó egészsége, annak kb. megvan mindene. Ezért nem értem, ha valaki megtalálta a párját, akkor miért nem szexelnek állandóan? Miért van az, hogy az emberek egy ilyen kb. végtelen magnitúdójú örömforrás mellett képesek boldogtalanok lenni? Én, ha most egy megfelelő barátnőhöz jutnék, 0-24-ben azzal foglalkoznék, hogy kiéljem vele az eddig ki nem élt vágyaimat. Aztán semmi sem érdekelne.

2018. aug. 5. 01:57
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%
Nézz utána a szeretetnyelveknek. Nem vagyunk egyformák. Van aki a karrierjét egyengeti, mert a hivatásban leli meg az élete értelmét. Van akinek a törődés, míg megint másnak az apróbb gesztusok, ajándékok a fontosak. Sokaknak pedig fontos, hogy legyen elegendő minőségi idejük önmagukra. Nem mindenki a párkapcsolattal nyeri el a felhőtlen boldogságot és elégedettséget.
2018. aug. 5. 02:20
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
Mert nem a szex az élet értelme...
2018. aug. 5. 02:57
 3/23 anonim ***** válasza:
87%
Te aztán nagyon értelmes vagy.
2018. aug. 5. 03:24
 4/23 anonim ***** válasza:
96%

Azért gondolkodsz így, mert pillanatnyilag minden gondolatod a szex körül forog. Minden vágyad, hogy lefeküdhess valakivel.

Majd ha ez egyszer sikerül, akkor látni fogod, hogy a szex hiába nagyon fontos, nem csak abból áll egy kapcsolat.

Az önbizalmadat (vagy ki tudja, valójában mi a gond) kezeltesd! Nem csak azért, hogy végre szexelhess, hanem hogy teljesebb életet élj és szexelj! :)

Nem hiszem, hogy azért nem volt eddig nőd, mert nem vagy elég magas és vállas... mindenkinek más tetszik. Én se vagyok magas, vékony, szőke nő, akit a média fröcsöf, mégis sok férfinak bejövök.

2018. aug. 5. 05:21
 5/23 anonim ***** válasza:

Azok, akik nem boldogok, nem is élnek jó kapcsolatban. Legfeljebb a látszatot tartják fenn. Abban igazad van, hogy a jó szex nagyot javít az élet minőségén.

A szex gyakorisága idővel csökken, a legjobb kapcsolatban is, de azért megmarad, egy bizonyos rendszerességgel.

Ne add föl a reményt, próbáld meg kideríteni, mi az oka az eddigi sikertelenségednek. A nők a belső értékeket sokkal többre tartják, mint a megjelenést, magasságot, stb. A vidámságot, kedvességet, okosságot, türelmet, gyöngédséget értékelik. És ne fukarkodj a dicsérettel, ami tetszik rajtuk, mondd ki. Az átlagos szépségű lányok között pedig gyakran rejtőznek olyan szextündérek, akikkel kiélheted a vágyaidat "0-24-ben". :)

2018. aug. 5. 06:26
 6/23 anonim ***** válasza:
69%

Mert a Szex nem minden!

24N

2018. aug. 5. 06:59
 7/23 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem legyél őszinte. Keress olyan csajt, akinek tudsz fizetni ezt vagy azt, és cserébe hajlandó lefeküdni veled. Nem minden nő álmodozik életre szóló kapcsolatról, de ha megértitek egymást, még akár az is lehet belőle.
2018. aug. 5. 08:03
 8/23 anonim ***** válasza:
49%

Mert a szex egyáltalán nem minden. Fontos, sőt alap, de ezer más dolog is van ami boldogságot, vagy épp boldogtalanságot ad. (Munka, család, hobbi, sport, anyagiak, stb)

Te most jelenleg nagyon ki vagy éhezve, ezért gondolkodsz így. Egyébként a lányok nem a magasságra mennek (jó mondjuk 160 cm az tényleg hátrány), és főleg nem a vállasságra.

Viszont ha találsz egy lányt, akkor nem ajánlom hogy "0-24 óráig" szexelj vele, mert fél nap után menekülni fog 😀

N

2018. aug. 5. 08:46
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Mertt nem a szex a legfontosabb
2018. aug. 5. 11:40
 10/23 A kérdező kommentje:

A moderátor jelzés nélkül törölte a válaszomat, valószínűleg mer túl trágárnak találta, de leírom még egyszer: a csíktusnádi medvét sem érdekli a 26-os által előadott képmutató duma. A legkényelmesebb pozíció ilyenkor rásütni a másikra azt, hogy micsoda egy primitív ösztönlény. Nem vagyunk ösztönlények, de rendelkezünk kiélendő ösztönökkel, amik képesek tönkretenni az életünket, ha kiéletlenek maradnak, és aki ezt tagadja, az egy képmutató, demagóg, cinikus féreg. Mint a 26-os válasz írója.

Csak annyi különbség van köztünk, hogy én nem 16 évesen bújtam ágyba egy ideális jelentkezővel, mint gondolom te (felteszem hölgyemény az illető), hanem már bőven határidőn túl volt erre alkalmam, amikor már depresszióba sodort a felgyülemlett frusztráció. Ki kell ábrándítsalak, semmivel nem vagy különb nálam, hiába a szánalmas kioktatásod. Csak nem mentél át annyi szarságon, mint én. Sok elért eredményem és erényem mellett azért nagyrészt csak a szexen jár az eszem, mert annak a hiánya el tudja rontani egy ember életét. Elküldenélek másodszor is válogatott szép helyekre, de biztos megint törölnék, szóval képzeld ide a többit.

2018. aug. 6. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!