Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az emberek, akik jó kapcsolatban élnek, és bármikor szexelhetnek, miért van, hogy sokszor nem boldogok?
26 éves srác vagyok. Egy 1-10-ig terjedő skálán a szexuális frusztráltságom valahol 200 körül van. Értelmes vagyok, jóképű, de nem elég magas és vállas, és kamaszkori dolgok miatt az önbizalmam is alacsony. Tömören: nem kellek és nem kellettem soha a nőknek, bármilyen jók is az eredményeim az élet egyéb területein. Egész életemben másra se vágytam, mint normális szexuális életre, de hogy-hogynem, hát ezt sajnos nem kaptam meg.
És ebből adódóan azt gondolom, hogy ha valakinek van normális munkája, normális kapcsolata, és jó egészsége, annak kb. megvan mindene. Ezért nem értem, ha valaki megtalálta a párját, akkor miért nem szexelnek állandóan? Miért van az, hogy az emberek egy ilyen kb. végtelen magnitúdójú örömforrás mellett képesek boldogtalanok lenni? Én, ha most egy megfelelő barátnőhöz jutnék, 0-24-ben azzal foglalkoznék, hogy kiéljem vele az eddig ki nem élt vágyaimat. Aztán semmi sem érdekelne.
Értem, hogy az állapotod miatt feszít a düh, és sajnálom, hogy azt hiszed, másnak gondollak, mint aki vagy. Legkevésbé sem akarlak kioktatni. Eddig csak homályos célzásokat írtál arról, hogy nem vagy egészséges, én pedig, láthatólag tévesen, azt tételeztem föl, hogy egyike vagy azoknak, akik valamilyen szégyenérzet miatt nem mennek szakorvoshoz, hanem a GyK-n várnak csodát. Nem egy ilyent olvasni itt...
Ami a tapasztalatot illeti, épp 9 évig küzdöttem mellékhere gyulladással, amire az urológus egyenesen azt mondta: Nem fáj ott magának semmi. A gennyes vizeletet látta, de semmilyen antipiotikum nem segített, végül kitenyészett a Staphylococcus aureus, amire az volt a válasza, hogy az nem húgyuti baktérium. Nem volt kis munka meggyőzni, hogy keressen olyan antibiotikumot, amire ez a baktérium még nem rezisztens, de végül a negyedik működött, és 9 év után a vizeletem tartósan tiszta. A nővel, akitől nyilvánvalóan elkaptam azt a baktériumot, időközben szakítottam, így nem fertőz vissza.
Sajnálom, hogy a te szakrendelőd nem áll a helyzet magaslatán, amit pedig a magánorvosról írsz, az egyenesen elképesztő. Én ennek az ellentétét tapasztaltam mindig is, a magánorvos, mielőtt behív, átnézi a leleteimet, az anamnézisemet, a nevemen szólít, nem ismételtet meg vizsgálatokat. Neked nem volt szerencséd, keress másik magánorvost, és meg fogsz lepődni.
Még egyszer mondom, nem volt semmilyen rossz szándék a válaszomban, azt hiszem, nem sértegettelek, kérlek, te se tedd.
Bocsánat, ha sértő voltam. Hajlamos vagyok a hirtelen haragra. Valóban frusztrált vagyok, mivel nagyon félek attól, hogy hosszú távon elvesztem a termékenységemet/potenciámat, túl fiatal vagyok még ehhez.
Tudsz esetleg ajánlani magánorvost privátban? Elvileg nekem is mellékhere, onnan sugárzik ki, de ugyanaz van, mint nálad, nekem kell győzködnöm az orvost. A másik orvos, akihez eddig jártam, meg olyan erős antibiotikumot írt fel és olyan sokáig (18 napnyi napi 500 mg azitromicin), hogy többször majdnem rosszul lettem. Oda nem merek visszamenni, mert azt mondja, még erősebb kell. Ez a mostani meg nem hisz benne, hogy a herém fáj. Pedig sokszor úgy érzem, mintha ágyékon rúgtak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!