Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok, igaz az hogy ti bármikor szexelhettek amikor csak akartok?
Nekem ez elképzelhetetlen fiúként, minden lánynak én vagyok az utolsó akire gondol. Évek óta nem szexeltem😔
Lányok meg kb semmit nem csinálnak csak jönnek a jelentkezők.

A legtöbb férfitól aki felkínálkozik nekem, kiver a víz. De tényleg, nem tudom elképzelni, hogy olyan szinten figyelnének rám, hogy az nekem tényleg jó legyen. Hogy abbahagyja-e ha fáj, reagalna-e a jelzéseimre, azt csinálná-e ami nekem jó. Ez ilyen zsákbamacska. Aztán ha én nem is élvezem, ő megkapta amit akart és mehet tovább. Ezért annyira nem vonz a párkapcsolaton kívüli szex.
De igen, ha ez a kérdés, akkor van elég aki megdugna, és még szép sem vagyok, inkább átlagos.

Hát a kérdés inkább arra vonatkozott hogy olyannal akivel szeretne szexelni, nem valami random csúnya idiótával. Amit írsz az teljesen alapvető. Még a duci, tényleg kislány kinézetű 13! éves húgomnak is olyan dolgokat irogattak mikor egyszer letöltött kíváncsiságból egy ilyen beszélgetős alkalmazást(nem társkeresőt) hogy az valami felfoghatatlan. Az a sok idióta, aki (nem véletlenül) senkinek nem kell, már ilyen mélyre süllyed, plusz persze a pedofilok.

#16 ha "csak szex" alapon nyitott egy nő akkor a saját kategóriájánál +2-3 ponttal jobb fickókat tud összeszedni, akik dugni akarnak ugyan vele, de kapcsolatot már nem.
Értelmes, a saját kategóriájának megfelelő, normális pasit találni a szép nőknek sem könnyű ha többet is szeretne az illetőtől mint a szimpla szex.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!