Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép lányok, igaz az hogy ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányok, igaz az hogy ti bármikor szexelhettek amikor csak akartok?

Figyelt kérdés

Nekem ez elképzelhetetlen fiúként, minden lánynak én vagyok az utolsó akire gondol. Évek óta nem szexeltem😔

Lányok meg kb semmit nem csinálnak csak jönnek a jelentkezők.

2022. máj. 20. 15:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
#19 ha csak picsog az ember akkor nem, ha cselekszik akkor könnyen.
2022. máj. 20. 22:21
 22/31 anonim ***** válasza:
92%
#21 Ha nem picsog az ember akkor is sokkal könnyebb a nőknek. Tetszik, nem tetszik, de ez az igazság.
2022. máj. 21. 00:34
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
#22 könnyebb v. sem, ha egy nő dug, ott ugyebár egy pasi is van a történetben. Arra kell gyúrni, hogy te legyél az a pasi ne más.
2022. máj. 21. 03:18
 24/31 anonim ***** válasza:

#23 Hiába van egy férfi a történetben mikor egyébként is férfi többlet van. Ahogy mondod, a férfinak kell ragyúrnia hogy ő legyen a kiválasztott a 10 személy közül. A nőnek mire kell rágyúrnia? Hogy jól álljon a dekoltázsa?

Te vagy az aki elmozdítja a kapufát a lényegtől, csak hiába.

2022. máj. 21. 04:27
 25/31 anonim ***** válasza:
#24 nincs férfitöbblet, sőt a statisztika alapján pont, hogy pár százalékkal több a nő. Magyarországon ffi-ak aránya 47,5%, nők aránya 52,5%, forrás:KSH.
2022. máj. 21. 12:51
 26/31 anonim ***** válasza:
#25 Én speciel a 45 év alatti korosztályról beszélek.
2022. máj. 21. 13:59
 27/31 anonim ***** válasza:
65%

Egyrészt velem is megtörtént már nem egyszer, hogy minden pasi a barátnőmre hajtott és engem leszart. Csak akkor jöttem szóba , amikor a jobb nő elhajtotta őket. Ilyen kéretlen megalázás például a férfiakkal nem szokott történni, mivel ők döntik el, hogy kinél kezdeményeznek és mikor.

Másrészt szerintem a férfiak se csak a szex öröme miatt akarnak nőket felszedni. Mivel férfiként nehéz felszedni nőt, ezért az egy igazi teljesítmény, hogyha sikerül. Az egy bizonyíték, hogy valamit tudsz, valami vonzó benned. Ha én nőként elkiáltom magam egy buliban, hogy jaj de szeretnék szexelni valakivel, biztos lesz sok jelentkező, de az nem nekem szól. Nekik mindegy, hogy nézek ki, milyen vagyok, vannak akik csak azért megdugnának, mert nő vagyok. Sőt inkább megalázó ilyen könnyen kaphatónak lenni. Egyébként ha könnyen adod magad, akkor a férfiak is kevésbé becsülnek meg, mint amikor meg kell dolgozniuk érted. Szóval a nőknek, a szex örömén kívül csak negatív következményei vannak az egyéjszakásnak. És még orgazmusuk is nehezebben lesz, és sokkal veszélyesebb nőként egy idegen férfival kettesben mint fordítva.

2022. máj. 21. 16:04
 28/31 anonim ***** válasza:

#27 Én sem a szexről beszéltem főként. Őszintén szólva én undorodom ettől az egész "fel kell tudni szedni a nőt, és az micsoda teljesítmeny a férfinak" hozzáállástól. Mintha ez valami sportág lenne. Olyan mint a horgászat, vagy a vadászat. Én ha nő lennék akkor is undorodnék ettől.

Ti nők nem tartjátok magatokat ugyanolyan embernek? Mert ezek szerint nem nagyon. Ez a kölcsönös szimpátiáról kellene hogy szókjon, es nem a vadász-préda hozzáállásrók.

Érdekes azok a nők akik eddig belém voltak zúgva egyiket se kellett "becserkésznem".

2022. máj. 21. 19:23
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ti nők nem tartjátok magatokat ugyanolyan embernek? Mert ezek szerint nem nagyon."

#28 kifejtenéd, hogy ezt a következtetést miből szűrted le?

Én is undorodom ettől a versengős hozzáállástól, nem is feküdnék le ilyen férfival pont ezért. Amivel sok más nő is így van. De elég sok az olyan pasi aki nem kölcsönös szimpátia alapján akar megdugni, hanem mert jó a segged, vagy esetleg csak nő vagy egy bárban aki egyedül ül éppen és ez elég ok nekik. Ezért is nem akar sok nő szexelni (van aki persze igen).

A szerelem az más, itt szexről volt szó.

2022. máj. 21. 19:50
 30/31 anonim ***** válasza:

#29 Abból szűrtem le hogy a nők sok esetben a férfitól várják a megváltást.

Itt egy példa: Mondani szokták hogy a férfinak kell vezetnie a nőt. Mintha a nő egy gyerek lenne aki elveszik a férfi nélkül. Ezért van az hogy sokszor a nők náluk 10-20 évvel idősebb férfival jönnek össze. Mintha a mostoha lányuknak akarnák érezni magukat.

A férfi vegye le a nőt a lábáról, hogy a nő istenként tudjon tekinteni rá stb.

Nem azt mondom hogy egy férfi papucs kell legyen, de nehogy már nevelni kelljen a nőt... Az nem a férfi dolga.

2022. máj. 21. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!