Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha néha kielégítetlenül hagy?
Hát nem egy lovagias dolog tőle. Mi az, hogy ne erőszakoskodj?
Az addig oké, hogy ő elmegy és nem akar második kört, de akkor más módon segítsen rajtad, ez a minimum. Főleg, hogy egyértelműen tudtára adod, hogy vágysz rá.
Én nem tudnám elképzelni, hogy a párom ott hagyjon és ilyen mondatokat mondjon nekem, inkább élvezi, ha örömet okozhat. Akkor is, ha ő már végzett.
14
Erre az ugyanannyi idő dumára az is érvényes ha nő létemre hamarabb elélveztem és a pasinak még kéne folytatni? Van ilyen is ám, nálunk ez van többször. Érdekes hogy ez mindig csak fordítva működik. Gondolom akkor ha nem bírnám folytatni így az aktust, akkor is le kéne szopjam. Pasiknak is lehet nyugodtan nyalakodni ejakuláció után is.
Barátnőm úgy 3-ból 2-szer tud elmenni. Inkább próbálom többször elélveztetni, amikor megy neki, mert ő meg pont, hogy erőltetésnek érzi ezt az orgazmushajhászatot.
Pettingelni tényleg nem a világ legjobb dolga szex után, mert fáradtak vagyunk, azt se tudom, mennyit érez még egyáltalán abból, amit csinálok. Ha megkér rá, vagy látom rajta, akkor csinálom.
Szerintem a te barátod elég jól teljesít, ha szinte mindig elélvezel, azon a pár alkalom ne múljon már. Az mondjuk nem jó jel, ha 2 perc után megunja az orált. 2 az még gombócból is kevés.
Azért, ha általában elélvezteted, akkor egy-egy eset, pl. amikor csak gyorsan leszop, kimaradhat neki, ilyentől még egy csaj sem sértődött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!