Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál szexchatelni itt, vagy máshol?
Régebben igen, azóta leszoktam róla, mert én részletes, konkrét sztorit írtam, viszonzásnak meg általában tőmondatokat kaptam csak (tisztelet a kevés kivételnek!). Én rendkívüli módon szeretem a nőket orgazmushoz segíteni, de egy idő után megunja az ember, hogy a "szexchat"-nek nevezett tevékenység közben szinte csak ő gépel... Úgyhogy már nem megyek bele ilyenekbe, max nagyon ritkán.
30F
Sajnos nem igazán lehet. Ha van is a másik fél passzív. Régen csináltam úgy hogy innen szereztem partnert hozzá. 2 éve volt talán utoljára. Anotalkon RITKÁN szokott lenni, de általában irc vagy DC szerveren szokott lenni, de ezek is általában külföldiek.
F-28
Akarnak az itteni nők, nem egy, de nem írok vissza egyiknek se, így is tul jelentkezés van nálam.
24f Testépítő bajnok 5x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!