Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért ítélik el a nőket, akik több férfival is lefekszenek kapcsolat nélkül, közben meg a rosszlányokat istenítik és járnak hozzájuk?
Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 18:55
1/9 Noren1989 válasza:
Magyarorszàg előre megy, nem Hàtra!!!
2/9 anonim válasza:
Abszolút nem ítélem el azokat a nőket akik tőbb pasival voltak együt
3/9 anonim válasza:
Mert a rosszlányok minőséget adnak (bár én nem fizettem még szexért és nem is fogok. Túl jó vagyok hozzá a dologban)
A nő aki pélóról farokra jár, az pedig csak a boldogságot hajszolja (és a megbecsülést ) mint az agár kutya a futópályán azt a cuccot amit kerget.
30F
4/9 anonim válasza:
Nem ítélem el, csak nem akarnék olyan nőt aki a fél várost végigszopta.
5/9 anonim válasza:
Én kifejezetten kedvelem az ilyen lányokat. Rutinosak, tapasztaltak.
6/9 anonim válasza:
Azért az ilyesminek is vannak határai. Szerintem az se gáz ha valakit bepartiztak, de ha mindenkinek egy szóra szopott az igen. Legalábbis, önmagában nem lenne vele bajom csak nem kéne ilyen nő. De egyébként lány barátnak meg pont az ilyenek az optimálisak. Mert általában lehet mindenről beszélni velük meg poénkodni, és nem unalmasak. De azért szerintem nem sok ember akar olyannal együtt lenni akit bárki megkaphatna. 19/F
7/9 anonim válasza:
A Férfiak nem ítélik el az ilyen nőket (sem).
A kis pöcsök ítélik csak el, akik irigyek, és akik még a bevállalósabb nőket sem kapják meg.
Rendszerint az ilyen "minden nő qurva (aki velem nem dug)" típusú lúzerek ítélkeznek.
8/9 dregor válasza:
Nekem nincs bajom az ilyen nőkkel, sőt... kifejezetten előnyös, ha egy nő megéli a szexualitását minden formában amiben akarja. :))
9/9 anonim válasza:
Ha egy rosszlanyokos no akarna komoly kapcsolatot az is el lenne itelve. Azert vannak a nok elitelve, mert elhasznalodnak. Nem mindegy hogy a csizmammal kulba lepek vagy belekulernek a csizmamba... az erintetlen no tiszteletre meltobb, mert ertelmesebb annal, mint hogy az osztoneinek eljen, illetve megtisztel azzal egy ferfit hogy neki adja magat. Aki fuvel faval lefekszik, annak nincs erteke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!