Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti többre tartotok egy rosszlanyokon talált lotyó nyújtotta élményt mint egy kapcsolatot amiben szeretitek egymást?
Ha szerelem valódi más nőre gondolni sem tudok, nemhogy arra hogy de megdugnék egy k*rvát...
Akinek ilyen a fejében megfordul azzal valami nincs rendben.
Prostinál még nem voltam és nem is tervezek menni. Nem fizetnék szexért, ha ingyen is megkaphatom.
Viszont, olyan már volt, hogy hiába szerettem a másikat, annyira ellaposodott a szexuális életünk, hogy inkább kiléptem a kapcsolatból. A szerelem feldobja a szexet, de ha nem passzol a 2 fél, akkor az nem fog a végtelenségig tartani.
Nem jól fogalmaztad meg a kérdést.
Akik prostiznak, ott általában előtte csak egyoldalú a szeretet, a férfi mindent megtesz, míg a nők azt hajtogatják csak azt kell megtenni amit mindkét fél szeretne.
No pont ugyan ilyen a kapcsolat a kurvával csak fordítva!
Mindent megtesz azért, hogy nekem jó legyen. Az okot hagyjuk, hogy pénz vagy szerelem áll a háttérben!
Nem azt írtam, hogy nem lehet kivétel, de ritka.
Tényleg azt tapasztalom az életem során, hogy nincs orál mert..., hagyj békén mert csikizel, hagyj békén mert fáj a fejem, ... mert fáradt vagyok.
A prosti azt nyújtja amire igényem van éppen.
Jah, és írom ezt úgy, hogy soha nem prostiztam, eddig elkerültem a rosszlányokat, de egyre jobban gondolkodok rajta én is.
Kérdező: Szoktad csak úgy szájjal kényeztetni, hogy nem vársz viszonzást?
Én szoktam, akár naponta is, de mint általában majdnem minden ez is csak egyoldalú. És igen, takarítok (segítek), jóformán csak én főzök, építem a házat, nem vagyok egy "sörös" anyám ide a vacsorát típus!
Igen, jólesne ha fáradtan lerogyva engem is kényeztetne csak úgy valaki a "marcsi" helyett.
Tudod az ember mindig és mindig többre vágyik.
Sosem jó az amit megkap, a jót is csak nagyon kevesen becsülik, vagy inkább nem.
Cseréljünk, én adom az enyémet, te meg jössz velem... ;)
viccet félretéve ami sajnos nem vicc, ezt tőle kell megkérdezned, de gyanítom maga sem fogja tudni a választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!