Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ilyeneket mond szex közben. Nem túlzás ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
" Szeretnélek végre magamban érezni."
Én nem egy kurvával vagyok, hanem a barátnőmmel.
2022. máj. 11. 22:00
21/41 anonim válasza:
Hát, ha ilyen felfogással éled a szexualitást, nem sokára mást fog magában érezni nem téged!
És akkor csodálkoznak a pasik, hogy miért lépnek félre a nők🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Édes f.szom elbasz.tt egy "férfi" társadalom lett ez azt hiszem😔😔
Férfi vagyok, mielőtt megbombáztok privátokkal🤣😂
22/41 Noren1989 válasza:
Meta, tudod jól, h a farkunk nem kicsi 😂😂😂😂
24/41 anonim válasza:
Pfujj, egy nő, aki megéli a nőiességét és élvezi a szexet. Ejj, de gusztustalan. Úgy lenne az igazi, ha csak a kivágott takaró alatt, a sötétben, csöndben tűrné, hogy vége legyen. Mennyivel jobb is az!
26/41 anonim válasza:
Embere válogatja! Az én barátnőm ennél durvább dolgokat is mond, közönségesebb szavakkal amik engem nem zavarnak! De hát nem vagyunk egyformák! Ha téged zavar, beszéld meg vele!
27/41 anonim válasza:
Ha ez kurvás, akkor kb. meg sem szabad szólalni szex közben. Mi az ami még ennél is visszafogottabb? :D Nevetséges.
28/41 anonim válasza:
Mostani barátnőm szokott ilyet mondani, hogy basszál keményen, imádom a fassszod, és hasonlók. Így, hogy látom, hogy tényleg imádja, nem fura, hanem nagyon is izgató.
29/41 anonim válasza:
Én olyanokat szoktam,hogy verjen tele,had csorogjon a jó forro g.ci a combomon.Meg a számba,hogy a mellemre csorgassam,és elkenje rsjtam.A szeretnélek magamban érezni,romantikus és vágyakozó.Normális kapcsolatban vagynak egymásra a felek.
30/41 anonim válasza:
Ez neked kurvás? Mi vagy te pap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!