Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ilyeneket mond szex közben. Nem túlzás ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
" Szeretnélek végre magamban érezni."
Én nem egy kurvával vagyok, hanem a barátnőmmel.
2022. máj. 11. 22:00
12/41 mantis religiosa válasza:
Örülj neki, hogy ilyen felszabadult/önfeledt tud lenni.
13/41 Noren1989 válasza:
Sajnos kicsi vagy, baràtom.
14/41 anonim válasza:
Az ilyen kérdező formátumú pasik miatt lesznek a nők leszbikusok!
16/41 anonim válasza:
Ez tök alap, meg csak nem is közönséges. Szerintem inkább neked kellene kicsit magadba nézni, nem vagy e túl gátlásos esetleg prűd, ha ilyenen kiakadsz.
17/41 anonim válasza:
Kérdező melyikőtök a csaj? Ha ilyen kis szenzitív vagy vigyázz mert kínos a sunád. Ha ilyet mond, hogy szeretnélek magamban érezni. Ez tök alap dolog.
18/41 anonim válasza:
"Én nem egy kurvával vagyok, hanem a barátnőmmel."
És te ilyeneket mondasz neki közben?
20/41 anonim válasza:
Te valami zárdában nevelkedtél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!