Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 175 cm-es magassághoz csak 12...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

175 cm-es magassághoz csak 12 cm a péniszem mereven. Ez látványra nagyon gáz? Lányoknak ez kiábrándító tud lenni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Nincs ok az aggodalomra! Bár a péniszed nem tudod megnövelni, viszont ha levágatsz a lábadból, máris sokkal jobb lesz az arány!
2022. máj. 10. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Nem érdekel a látvány, használni tudd és ne legyél gátlásos
2022. máj. 10. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Meg tudod növelni valahogy a méretét? Nem? Na akkor rakd el e centit és kezd el csajozni - a testmagasságod alapján max. 165 magas lányoknál 😂
2022. máj. 10. 15:42
 4/4 anonim válasza:

Kb egymagas lehetek veled és kb 12-13 nekem is, az elmúlt fél évben egy kezemen nem tudom megszámolni hány lánnyal voltam és egyik se sírt utána. Szóval emiatt ne aggódj, mert úgy se tudsz változtatni rajta.

Fejlődj máshol ;)

2023. jan. 13. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!