Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha nagyon kívántok egy nőt, kiábrándító ha kicsit borostás ott lent?
Figyelt kérdés
Én pl. nem tudom minden nap borotválni mert akkor vérzik meg sebes lesz, és sajnos egy nap után már kezd borostás meg szúrós lenni.
Ha lenne egy nő akit nagyon régóta meg akartok kapni és végre oda juttok, de nem teljesen sima ott lent neki, az mennyire zavaró?
2022. ápr. 23. 00:59
A kérdező szavazást indított:
Nagyon zavarna.
Egyáltalán nem zavarna.
Nem örülnék neki, de próbálnék nem foglalkozni vele.
26 szavazat
1/6 anonim válasza:
Ne aggódj!!! Ugyanúgy vonzó s ugyanúgy rátapadnék, ha ilyen történne. :) S érzésem szerint sokan hasonlóképpen vannak ezzel. Ezen nem múlik semmi, ettől nem leszel kevésbé vonzó s kevésbe kívánatos. :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem a csupasz a legjobb, de a borostás is szexi sokáig. Ha már 1 centi körüli a visszanövés, akkor kezd kevésbé vonzó lenne számomra, de van olyan, akit meg a teljesen természetes hoz lázba, ami engem meg kevésbé. Szóval embere válogatja, hogy kinek mi jön be.
3/6 anonim válasza:
Nekem kifejezetten az tetszik ha szőrös!
4/6 anonim válasza:
Te se voltál még férfival úgy látom. Ha a bugyi lekerül, ott már csattogni fog, mint a bádoglemez.
5/6 anonim válasza:
A borostás mindíg kiábránditó.
Akkor már inkább szőrös legyen, vagy szedje meg egy kicsit , ha nem tudja simára szedni le.
6/6 anonim válasza:
Miért kell borotválni, megvagytok húzatva ezzel.
Ha csak megszeded géppel és 1-2 centis az már nagyon jó szép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!