Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kiábrándító, ha egy nő mindig nagyon nedves szex előtt?
Nálam ez az alapállapot, nem csak akkor ha valakihez nagyon nagyon vonzódom, akkor is ha kisebb a vonzódás. Eddig sosem kaptam rá negatív visszajelzést, sőt a legtöbb férfinek nagyon tetszett is és meg voltak lepődve:D
Volt már hogy egy férfi annyira vonzott, kívül belül az esetem volt és miközben térdeltem előtte és szoptam, folyt le a combomon a nedv:D (maga az orál is felizgat ha csinálhatom, tehát nagyon be voltam indulva és ilyenkor nagyon nedves tudok lenni). Persze ez nem minden alkalommal van, de attól függetlenül nagyon nedves vagyok. Szerintem ez csak pozitívum és jól fog esni a psinak:)
Nem lenne probléma. :)
Ha ő azt mondja tetszik, akkor nincs gond.
Az én párom is ilyen volt az elején jó darabig. Én imádtam ezt az időszakot.
Így két év után észrevehetően kevésbé lucskos, de mivel rendben van a szex, ez sem akkora probléma. Ha választhatnék, akkor inkább akarnám, hogy minden együttlét alkalmával extra nedves legyen.
Hat éve élek együtt a férjemmel, és van, hogy már egy csókja annyira beindít, hogy nedves leszek
Neki tetszik ez 🤷♀️🙂
A miénk nem annyira friss kapcsolat. De már egy csókjátol annyira benedvesedek hogy mire szexre kerül a sor folyik a puncimbol a nedvesség.
Tök normális dolog. Az én páromnak nagyon tetszik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!