Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kiábrándító, ha egy nő mindig nagyon nedves szex előtt?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolatom van és még nem vonzódtam annyira senkihez se, mint a mostani páromhoz. Ráadásul előtte egy évig nem is szexeltem, szóval ki is vagyok éhezve. Gyakorlatilag már akkor teljesen benedvesedek, mikor meglátom a párom. Sőt, akár akkor is, mikor elindulok, hogy találkozzak vele. Mire a szexre kerül sor, akkor már teljesen fel vagyok izgulva. A páromnak úgy tűnik ez tetszik, viszont kicsit aggódom, hogy nem fogja-e azt hinni, hogy nálam ez az alapállapot és van valami betegségem. Mert egyébként teljesen normális szokott lenni, plusz a régebbi kapcsolataimban is azért rá kellett segíteni, hogy benedvesedjek. Ő meg eddig ugye mindig csak azt tapasztalja, hogy teljesen nedves vagyok.2021. szept. 4. 16:07
12/19 anonim válasza:
Hidd el a ferfiak örülnek ennek, h a baratnojuk igy reagal a jelenletukre. Hízelgő es nagyon jó erzes, szexi es a ferfi is nagyon betud indulni tőle. Ne aggodj
13/19 anonim válasza:
Te tisztában vagy a férfiak (és a nők) működésével? Kinek kell nagyobb öröm és büszkeség attól, mikor a barátnője állandóan felizgul rá? Főleg, hogy teljesen gyakori, hogy sok nő semmire sem izgul fel, és nem akar szexelni.
14/19 anonim válasza:
A barátnőm az első alkalomra hozott magával síkosítót, és nagyon meg volt lepődve, hogy nem kellett neki. Azt állítja, hogy addig miajdnem mindig használta. Azóta is többször megkaptam, hogy kihoztam belőle a nőt. Én erre nagyon büszke voltam-vagyok, a síkosítót pedig kidobtuk.
Kérdező, a nedvesedés nem más, mint az erekció női oldalról (ha nem is élettani értelemben), nálunk az az izgalom jele, ha feláll a farkunk, nálatok, ha lucskos a puncitok. Jól ki van ez találva! ;)
15/19 anonim válasza:
Izgató egyértelműen. Hosszu kapcsolatban nalunk altalaban mar tobbet kell dolgozni h igy beinduljon a parom. Nem olyan egyszeru mint regen, de a turelem tornaterem.
17/19 anonim válasza:
Nem friss kapcsolat a miénk, de én odáig vagyok hogy a párom mennyire kíván engem,a szexet egyaránt. Illetve ezzel együtt oda meg vissza vagyok ha totál nedves tőlem
19/19 sterling.archer válasza:
Pont az a jo, en imadom ha tocsog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!