Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi kéri hogy a nő uralkodjon rajta együttlétkor és kicsit alázza, ez kiábrándító? (bővebben lent)
Egy férfi azt kéri párjától, hogy (a hálószobában csak, az élet más területein nem) uralkodjon rajta a nő, enyhén alázza meg (fenekelés, orgazmuskontroll, maga elé térdeltetve parancsoljon rá hogy elégítse ki).
Az ilyesmi mennyire lehet kiábrándító egy nő számára, aki erre egyáltalán nem vevő és az ilyen vágyakkal előhozakodó férfinek azt mondja esetleg: "ha ezt tenném, soha többet nem tudnék férfiként tekinteni rád", "férfivel szeretnék együttélni akire felnézhetek, nem ilyen mamlasszal".
E kérdés kedves Hölgy olvasói, mit gondoltok erről?
Ezek nem annyira extrák, hogy kiábrándítsanak teljesen, bár a domináns férfiak vonzanak. Egy nagyon helyes srác bevallotta egyszer ilyen irányú vágyait, nem részletezte, de közte volt a pisiszex is, na vele emiatt nem feküdtem le soha, pedig nagyon jól nézett ki.
A nő elé térdelést nem tudom elképzelni, mivel nem igazán olyan az anatómiánk. Ha meg fölé térdelsz, máris domináns pózban vagy, de ott azért el tudnék képzelni vad dolgokat.
1 éve kiírtam egy kérdést, hogy mennyire fér bele ha a masszázzsal együtt, az előjáték alatt a test puszilgatásnál kap puszit a láb is. Mivel akkora fogyatékos "lábfétis ellenesség" uralkodott itt csak azért, mert mindenkinek egyedül a troll járt a fejében és nem tudtak elvonatkoztatni, ezért mindenki arra szavazott, hogy minden dolog beteges és visszataszító, ami lábbal kapcsolatos, így a fenti példa is.
Csak a kérdezőnek írom hogy amit itt szavaznak, az könnyen lehet hogy semennyire sem fedi a valóságot, mert itt sokan csak egyedül a primitív kis egojuk miatt válaszolnak, és az alapján voksolnak is.
Ha együtt vagy valakivel egy ideje, akivel működik a kémia, beleviheted a szerepjátékokba, nem fog elfordulni tőled emiatt ne aggódj.
Én sub vagyok, de ugye ezért ez velem nem fordul elő.
19/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!