Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elég ha egész életemben csak a párommal szexeltem?
Csak rajtad múlik. Ha a kíváncsiság erősebb mint az, hogy jó emberrel vagy, elvileg az “életed szerelmével” akkor valószínű nem elég.
De én aki már “kikalandoztam magam” annyit mondanék mind ugyanolyan. Mindnek ugyanaz van a laba között, inkabb az számít mennyire jó ember, és mennyire figyel rád (az élet minden területén, az ágyban is).
Több Mrd pasi van a Földön. Hol mondanád azt, hogy elég?
Ezt a nem éltél, meg kíváncsiság dumát csak azok nyomják, akik nem akarnak hűségesek lenni egy pasihoz. Aztán "lenyugszanak", mikor már senkinek nem kellenek.
NEM
NEM
NEM elég !
Velem is kéne.(küldök privit)
7
Jaj, milyen besavanyodott, ostoba duma..
Ez a dolog az amit te és egyedül csakis te tudsz eldönteni!
Ha mondjuk dugtál volna 100 pasival (a 3.5 milliárdból) és a pasid lenne köztük a legjobb akkor is kérdések gyötörnének nem lehet hogy az 101. jobb mint a pasid? Hol lenne a határ amikor azt mondod a pasid a legjobb a világon, 1000-nél, 10000-nél, a 3.7 milliárdodik pasinál (kb. ennyi van a földön)?
A kérdés inkább az hogy miért merültek fel benned kérdések, kétségek??? Ha kétségeid vannak, hogy a párod a legeslegjobb neked a világon akkor könyörgöm várjatok még azzal a gyerekvállalással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!