Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonylag tapasztaltnak mondhatom. Viszont nagyobb méretű csiklóval alig találkoztam. Egész életemben talán ha 2 lánynak volt kicsit nagyobb mint a többinek. Nekik olyan 1-1.5 cm volt. Vannak ennél jóval nagyobbak?
Mi a phaszról beszélsz?
Bepiáltál és elmaradt a házibuli, vagy Mivan?
testépítő versenyző nőknél próbálkozz.
nekik a tesztoszteron használat miatt 2-3 centisre is megnőhet.
szóval nem fitnesz modell,meg ilyenek hanem kox használó testépítő csajok.
Az 1 meg 1,5cm-t úgy érted, hogy akkora volt a csikló "makkja"? Mert az már nagynak mondható.
Nekem is nagyon bejön a nagyobb, csak sajnos még egyet sem láttam élőben, de nagyon vágyom rá. Mondjuk én még 10 lánnyal sem voltam, csak néhánnyal.
Biztos nagyon jó lehet nyalogatni, meg szopizni. Csak hát akinek olyan, az biztsan szégyelli, és nem lehet nála érdeklődni, mert utolsó bunkónak gondol. Dehát nem tehetek róla, nem tudom elnyomni a vágyat.
Van, aki meg a kék szemekért van oda. Most akkor én mitől vagyok rosszabb ember..?
Kérdező, létezik ám egy olyan dolog, hogy internet.
Ott megtalálsz szinte mindent.
Egy nő csiklója akármekkora is lehet... még nagyjából normális esetben is megnőhet mondjuk 5 cm-re. Igaz, ehhez azért már egy kis hormonzavar kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!