Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől volt életed legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől volt életed legjobb nője az ágyban a legjobb?

Figyelt kérdés
Mit csinált, hogy vele volt a legjobb a szex?

2022. máj. 8. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Perverz volt nagyon es fantázia dús. 18L
2022. máj. 9. 02:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A grammatikai elemzésre továbbra is csak várok.
2022. máj. 9. 04:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ő is érti, mire gondolsz, csak entellektüelkedik. 😀
2022. máj. 9. 05:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Azt amit csinalt es ahogyan csinalta, ettol volt a legjobb ;)
2022. máj. 9. 05:53
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Odaadó volt, alázatos, mindent megtett első szóra és hihetetlenül élvezte a letaszított szerepet.
2022. máj. 9. 07:53
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

#12:

Mi a bánat a tárgyhoz tartozó jelző a mondatban, báttya? Most a nő a legjobb, ami arra utal, hogy a legdekoratívabb, vagy az, aki az ágyban volt a legjobb? Egy mondatalkotó felesleges a kérdésedbe és krvára nem ugyanazt jelenti így…

2022. máj. 9. 08:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Életem legjobb nője a feleségem. Szóval most megpróbálom róla összeszedni, hogy mitől álomnő nekem.

- Szerelmes belém és én is belé.

- Csinos. Figyel magára. Sportol és egészségesen étkezik amiatt, hogy jó formàban legyen. Viszont, amikor 30 kg-al volt több (hormonproblémák) is ugyanúgy szerettem. Az, hogy nem ellustult, hanem tenni akart, hogy újra jól nézzen ki még jobban megtetszett benne.

- Intelligens, okos, tanult nő. Vicces, odaadó, figyelmes. Megállja a helyét a világban.

- Orálkirálynő. Amit a szájával tesz, az nem evilági. Nincs olyan technika, amit ne próbált volna ki valaha. Tökéletesen mélytorkozik. Tudja, hogy mi a gyengém: a lassú, nyálas, erotikus, mélyreható kényeztetés. Ami miatt pedig még jobban az álomnő, hogy ezt élvezi. Szívesen teszi. Általában ő ajánlja fel vagy csak random belekezd (például így ébreszt).

- Kb nincs olyan kevésbé gyakori póz, amit nem próbáltunk már ki. Mivel nagyon hajlékony, így szó szerint mindent meg tud csinálni.

- Nagyon nagy a libidója. Ezáltal pedig egyeznek az igényeink.

- Ő is nagyon szereti az análszexet. Emellett pedig szereti az anál terén feszegetni a határait (mind hosszúságban mind vastagságban).

- Istenien csókol.

- Szereti a többesszexet. Az ilyen alkalmak alatt ő nem a k*rva, akit használnak, hanem az Istennő, akit a férfiak kényeztetnek és mindent a kedve szerint csinálnak.

- Nem prűd. Nyitott új dolgok kipróbálására.

- Képes elfogadni önmagát. Szereti a testét.

- Mindent élvezettel csinál. Ő nem ismeri azt, hogy megfelelési kényszer.

- Elég perverz tud lenni

- Mivel ő az, aki a szarban is mellettem volt. Kitartott, szeretett, bátorított.

2022. máj. 9. 13:08
 18/18 A kérdező kommentje:
16-as akkor lévy szíves fogalmazd át ugyanezekkel a szavakkal, hogy milyen sorrendben kellett volna írni? A szex terén értendő legjobb nőre gondoltam. Többieknek köszi a választ.
2022. máj. 9. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!