Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől volt életed legjobb nője az ágyban a legjobb?
#12:
Mi a bánat a tárgyhoz tartozó jelző a mondatban, báttya? Most a nő a legjobb, ami arra utal, hogy a legdekoratívabb, vagy az, aki az ágyban volt a legjobb? Egy mondatalkotó felesleges a kérdésedbe és krvára nem ugyanazt jelenti így…
Életem legjobb nője a feleségem. Szóval most megpróbálom róla összeszedni, hogy mitől álomnő nekem.
- Szerelmes belém és én is belé.
- Csinos. Figyel magára. Sportol és egészségesen étkezik amiatt, hogy jó formàban legyen. Viszont, amikor 30 kg-al volt több (hormonproblémák) is ugyanúgy szerettem. Az, hogy nem ellustult, hanem tenni akart, hogy újra jól nézzen ki még jobban megtetszett benne.
- Intelligens, okos, tanult nő. Vicces, odaadó, figyelmes. Megállja a helyét a világban.
- Orálkirálynő. Amit a szájával tesz, az nem evilági. Nincs olyan technika, amit ne próbált volna ki valaha. Tökéletesen mélytorkozik. Tudja, hogy mi a gyengém: a lassú, nyálas, erotikus, mélyreható kényeztetés. Ami miatt pedig még jobban az álomnő, hogy ezt élvezi. Szívesen teszi. Általában ő ajánlja fel vagy csak random belekezd (például így ébreszt).
- Kb nincs olyan kevésbé gyakori póz, amit nem próbáltunk már ki. Mivel nagyon hajlékony, így szó szerint mindent meg tud csinálni.
- Nagyon nagy a libidója. Ezáltal pedig egyeznek az igényeink.
- Ő is nagyon szereti az análszexet. Emellett pedig szereti az anál terén feszegetni a határait (mind hosszúságban mind vastagságban).
- Istenien csókol.
- Szereti a többesszexet. Az ilyen alkalmak alatt ő nem a k*rva, akit használnak, hanem az Istennő, akit a férfiak kényeztetnek és mindent a kedve szerint csinálnak.
- Nem prűd. Nyitott új dolgok kipróbálására.
- Képes elfogadni önmagát. Szereti a testét.
- Mindent élvezettel csinál. Ő nem ismeri azt, hogy megfelelési kényszer.
- Elég perverz tud lenni
- Mivel ő az, aki a szarban is mellettem volt. Kitartott, szeretett, bátorított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!